Μαργκώ “Τα πάντα μπορώ” | Video Premiere

0

Η Μαργκώ Ενεπεκίδη μετά το πρώτο της προσωπικό single «Θα γράψω ένα τραγούδι λαϊκό» σε μουσική και στίχους του Πάνου Μουζουράκη έχει ετοιμάσει το δεύτερο της τραγούδι και είναι πανέτοιμη για το καλοκαίρι του 2018 με τη διάθεση ανεβασμένη στα ύψη.

Η ταλαντούχα ερμηνεύτρια συστήθηκε στο κοινό μέσα από τη συμμετοχή της στο The Voice που προβλήθηκε από τη συχνότητα του ΣΚΑΙ το 2017.

Το «Τα πάντα μπορώ» το υπογράφει αυτή τη φορά μία πολύ γνωστή τραγουδοποιός, η Μάρω Μαρκέλλου και ταιριάζει απόλυτα στη φωνή της Μαργκώς.

Το video clip είναι σε σκηνοθεσία του Δημήτρη Συλβέστρου και μας ταξιδεύει από το Άλσος Χαϊδαρίου, μέχρι την παραλία του Σουνίου, κάνοντας βόλτα σε ένα πράσινο βανάκι. Μέσα σε αυτό βρίσκεται η Μαργκώ, αλλά κι όλη της η παρέα που κατευθύνονται ολοταχώς για ένα μεγάλο πάρτι, σε ένα παλιό εγκαταλελειμμένο ξενοδοχείο, λίγο πιο δίπλα από τη θάλασσα.

Η Μαργκώ και η παρέα της θέλουν να μας πουν ότι τα πάντα μπορούμε κι είναι εφικτά, αρκεί να το προσπαθήσουμε και φυσικά να το θέλουμε πολύ!

«Έχω πιάσει στα αστέρια χορό, ο ουρανός λέει τα πάντα μπορώ, σε θέλω»