Μαρία Ραφαέλα “Καρδιά μου σ’ ακολούθησα” | Νέο Άλμπουμ

  0
  SHARE

  Η Μαρία Ραφαέλα, μία γνήσια λαϊκή φωνή, ολοκλήρωσε τη πρώτη της δισκογραφική δουλειά με τίτλο «Καρδιά μου σ’ ακολούθησα» η οποία κυκλοφόρησε με την υπογραφή του μουσικοσυνθέτη Ιωάννη Γαβρά και σε στίχους τόσο του ίδιου όσο και των συνεργατών της Σπύρου Παπακωνσταντίνου και Παναγιώτη Μπουζιώτη.

  Το άλμπουμ της Μαρίας Ραφαέλας, «Καρδιά μου σ’ ακολούθησα» κυκλοφορεί από την J.G. Music Production.

  Τα τραγούδια που περιλαμβάνει ο δίσκος είναι:

  1. Αν είναι δυνατόν
  2. Όταν πέφτει η νύχτα
  3. Μην γυρίσεις
  4. Καρδιά μου σ’ ακολούθησα
  5. Φύσηξε ο Μπάτης
  6. Πόσοι Χειμώνες

  Αν είναι δυνατόν

  Όταν πέφτει η νύχτα

  Μην γυρίσεις

  Καρδιά μου σ’ ακολούθησα

  Φύσηξε ο Μπάτης

  Πόσοι Χειμώνες

  Λίγα λόγια για τη Μαρία Ραφαέλα

  Η Μαρία Ραφαέλα γεννήθηκε τον Ιούλιο του 1997 στην Αθήνα και οι βαθιές ρίζες της κρατάνε από τη μαγευτική Μυτιλήνη.

  Από πολύ μικρή ηλικία ασχολήθηκε με τη μουσική και συγκεκριμένα με την κλασσική κιθάρα. Παιδί του μουσικού σχολείου Ιλίου όπου φοίτησε όλες τις τάξεις γυμνασίου και λυκείου, παρακολούθησε μαθήματα κλασσικής κιθάρας, πιάνου, ταμπουρά, αρμονίας και Dictee καθώς επίσης και βυζαντινής μουσικής. Σπουδάστρια του Εθνικού Ωδείου Αθηνών με καθηγήτρια φωνητικής στο χώρο του σύγχρονου – ελληνικού τραγουδιού την κα. Άννα Διαμαντοπούλου.

  Η Μαρία Ραφαέλα έχει ήδη συνεργαστεί με τους Μίμη Πλέσσα, Χρήστο Νικολόπουλο, Πίτσα Παπαδοπούλου, Κώστα Καραφώτη, Ελένη Τσαλιγοπούλου, Γιώτα Νέγκα, Ρίτα Αντωνοπούλου, Γεράσιμο Ανδρεάτο, Μιχάλη Δημητριάδη, Μπάμπη Στόκα, Μαρία Αναματερού, Άκη Δείξιμο και την Ορχήστρα των Ονείρων.

  Μάθετε περισσότερα για τη Μαρία-Ραφαέλα και παρακολουθήστε την περαιτέρω μουσική της πορεία μέσα από το προσωπικό της Ιστολόγιο και τα Social media, πατώντας εδώ:

  Maria Rafaela Official Social Media:

  Facebook
  YouTube
  Instagram
  Google+