Μαρία Εγγλέζου “Τοίχος” Video Premiere

0
SHARE

Η Μαρία Εγγλέζου συνεχίζει και μας εκπλήσσει σε κάθε δισκογραφικό της εγχείρημα, μιας και οι επιλογές τον τραγουδιών της είναι το ένα καλύτερο από το άλλο.

Πολλοί αξιόλογοι επώνυμοι στιχουργοί και συνθέτες της Ελληνικής μουσικής βιομηχανίας είναι αυτοί που της εμπιστεύονται τα έργα τους όπως: Άρης Κλεισούρας, Σταμάτης Γονίδης, Νίκος Μαμαγκάκης, Χρήστος Παπαδόπουλος, Χρήστος Δάντης, Βασίλης Καρράς, Γιάννης Ζουγανέλης, Γιάννης Μάνιος, Νίκος Σαρρής και άλλοι πολλοί.

Ο λόγος της εμπιστοσύνης αυτής φυσικά και οφείλεται στο τεράστιο ταλέντο της και την μαγική φωνή της που δίνει ζωή σε ότι και αν τραγουδήσει. Αμέτρητες οι συνεργασίες με όλα τα τεράστια ονόματα του Ελληνικού μουσικού στερεώματος και φυσικά όλες σημείωσαν και σημειώνουν μεγάλη επιτυχία. 2018 λοιπόν και η Μαρία Εγγλέζου μας εκπλήσσει ευχάριστα για άλλη μια φορά με το νέο δισκογραφικό της βήμα με τίτλο ‘‘Τοίχος” όπου την μουσική και τους στίχους τους υπογράφει ο ξεχωριστός και σπουδαίος Άρης Κλεισούρας.

Ένα τραγούδι έξω από τα συνηθισμένα και πολύ ιδιαίτερο, όχι μόνο για τον στίχο και την μουσική, αλλά και για την ενορχήστρωση του Ανδρέα Κατσιγιάννη μαέστρου του Γιώργου Νταλάρα και δημιουργού της παγκόσμιας ορχήστρας ΕΣΤΟΥΔΙΑΝΤΙΝΑ και φυσικά την καταπληκτική ερμηνεία της Μαρίας Εγγλέζου που πλαισιώνουν το σύνολο αυτού του τραγουδιού που κυκλοφορεί από την νέα της δισκογραφική στέγη την Just Do It Production LTD.

Το Video clip του Digital single το υπογράφει ο καταξιωμένος, ξεχωριστός και πολυβραβευμένος Χρήστος Νικολέρης.

Καλή ακρόαση!