Μάνια Βλαχογιάννη “Όλο τον κόσμο γύρισα” | Single Premiere

0

H Μάνια Βλαχογιάννη επιστρέφει δυναμικά στην προσωπική δισκογραφία παρουσιάζοντας ένα διαφορετικό μουσικό της πρόσωπο με δύο νέα τραγούδια που μοσχοβολούν Ελλάδα.

Μετά την # 1η θέση που κατέκτησε το τραγούδι της Dream ανάμεσα στα ελληνικά singles τα Χριστούγεννα 2019, σύμφωνα με το γνωστό αμερικάνικο μουσικό περιοδικό Billboard, η πολυτάλαντη ερμηνεύτρια και μουσικός παρουσιάζει το φετινό καλοκαίρι τη νέα δισκογραφική της δουλειά με τίτλο Όλο τον κόσμο γύρισα, εγκαινιάζοντας τη συνεργασία της με τον πολλά υποσχόμενο μουσικό και συνθέτη Κώστα Νούσια και την πολυβραβευμένη ποιήτρια – στιχουργό Βέρα Κλαρέβα.

Το νέο της single περιλαμβάνει τα τραγούδια «Φεύγω με Παράπονο» και «Όλο τον κόσμο γύρισα» σε ήχους και ρυθμούς ελληνικούς, τραγούδια που υμνούν την ξεχωριστή πατρίδα μας εκφράζοντας τα χρώματα της ελληνικής ψυχής.

Το single κυκλοφόρησε στις 6 Ιουλίου από τη δισκογραφική εταιρεία FM Records και ήδη από την πρώτη ημέρα κυκλοφορίας του ανέβηκε στην 1η θέση του iTunes Digital Chart της Ελλάδας ανάμεσα σε σημαντικούς έλληνες και ξένους καλλιτέχνες και μέχρι και σήμερα παραμένει σταθερά στο top-5.