“Μαζί δεν κάνουμε”: Στα backstages του νέου βιντεοκλίπ του Zan-Batist (teaser) Εμπνευσμένο από την ταινία “Mr & Mrs Smith”!

0
SHARE

Μαζί δεν κάνουμε” είναι ο τίτλος του νέου του τραγουδιού που είναι ένα ανεβαστικό τσιφτετέλι που οπτικοποίησε ο Βαγγέλης Τσαουσόπουλος.

Τα πάνδεινα πέρασε από την παρτενέρ του ο Zan-Batist, που ως άλλοι «Mr and Mrs Smith», μετέτρεψαν τον έρωτά τους σε μία σκέτη κόλαση… βάζοντας εμπόδια στο σπίτι ο ένας στον άλλον, κάνοντάς του αποτρίχωση την ώρα που κοιμόταν, βουτώντας το πρόσωπό του σε μία τούρτα και άλλα πολλά.

Ο δημοφιλής τραγουδιστής που επιστρέφει δισκογραφικά με ένα ανεβαστικό τσιφτετέλι σε στίχους δικούς του και των Jackpot και μουσική του ίδιου και του Chris Mazz, πέρα από το μουσικό του ταλέντο στο σπαρταριστό βιντεοκλίπ που σκηνοθέτησε ο Βαγγέλης Τσαουσόπουλος ξεδιπλώνει και το υποκριτικό του ταλέντο, ενώ ως άλλη Mrs Smith πρωταγωνιστεί η Emily Desiderio.

Από το πλευρό του δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι Jackpot που φέρουν την επιμέλεια παραγωγής του νέου του τραγουδιού με τίτλο “Μαζί δεν κάνουμε” που θα απολαύσουμε σε λίγες μέρες!