“Μάχη στον Αέρα”! Ακούστε τη νέα επιτυχία του Αναστάση Κουλούρη

0
SHARE

«Μάχη στον Αέρα» είναι ο τίτλος της νέας επιτυχίας που έγραψε και ερμηνεύει ο Αναστάσης Κουλούρης, ένα δυναμικό τραγούδι που έπαιξε σε ραδιόφωνα όλης της Ελλάδας πριν καν κυκλοφορήσει επίσημα!

Έχει ήδη στο βιογραφικό του δύο επιτυχημένα άλμπουμ που ανέδειξαν τις δυνατότητες του, δημιουργικά και ερμηνευτικά, σε όλα τα «είδη» της  μουσικής αποδεικνύοντας πως δεν υπάρχουν ταμπέλες.

Το 2012 κυκλοφόρησε από την FM Records ο πρώτος του ολοκληρωμένος προσωπικός δίσκος, με τίτλο «Από παιδί ονειρευόμουνα». Περιλαμβάνει 13 κομμάτια σε μουσική και στίχους κυρίως του ιδίου, καθώς και των καταξιωμένων δημιουργών Ανδρέα Μέξα και Γιώργου Παπαγιαννόπουλου.

Ακολούθησε η δισκογραφική δουλειά με τίτλο «Τρελός Επαναστάτης»,  όπου ξεχώρισε το ντουέτο με τον Βασίλη Τερλέγκα «Να την αγαπάς» και το οποίο κυκλοφόρησε το 2014 από την Final Touch/ Cobalt.

«Δεν είπα λέξη» «Να φανείς» «Έναν έρωτα» και το ολοκαίνουργιο «Μάχη στον Αέρα» αποτελούν τον προπομπό της τρίτης δισκογραφικής δουλειάς με την υπογραφή της Heaven Music που ανεβάζουν τον Αναστάση Κουλούρη ένα σκαλί ψηλότερα.

Ο Αναστάσης Κουλούρης γεννήθηκε στο Χαλάνδρι της Αττικής και από ηλικία μόλις έξι χρόνων, άρχισε να ασχολείται με την μουσική. Έχει μουσικές σπουδές πιάνου, κιθάρας, μπουζουκιού, φλογέρας, Θεωρίας της Μουσικής, Κλασσικού και Βυζαντινού τραγουδιού στο Εθνικό Ωδείο Αθηνών και στο Ωδείο Κόνταλυ.

Επιπλέον, είναι Πτυχιούχος Κοινωνιολογίας με κατεύθυνση Εγκληματολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου Αθηνών, ενώ έχει κάνει και σπουδές Ψυχολογίας.

Εργάζεται επαγγελματικά ως τραγουδοποιός από το 2003.