Μάριος Φιλήμων “Χόρεψε” | Video Premiere

0
SHARE

Δείτε το video clip του Mario Brasil που κυκλοφόρησε μαζί με το νέο του single με τίτλο “Χόρεψε“.

Τη μουσική και τους στίχους υπογράφει ο ίδιος ο τραγουδιστής ενώ το video clip  σκηνοθέτησε ο  Δημήτρης Καμπόλης.

Λίγα λόγια για το Mario Brasil

Ο Μάριος Φιλήμων, επίσης γνωστός ο Marios Brasil είναι ένας νέος τραγουδιστής, μόλις 21 χρονών. Είναι μισός Έλληνας και μισός Βραζιλιάνος, διότι η μητέρα του κατάγεται από το Σάο Πάολο της Βραζιλίας.

Μέχρι τα 17 του μεγάλωσε στην Αθήνα όπου πήγε σε μουσικό σχολείο, στην συνέχεια μετακόμισε για λίγο στη Θεσσαλονίκη κι’έπειτα επέστρεψε μόνιμα στην πρωτεύουσα, όπου ξεκίνησε την μουσική του πορεία.

Η ενασχόληση του με τη μουσική ήρθε σε μικρή ηλικία, μιας κι ο πατέρας του, o οποίος είναι μουσικός, τον παρότρυνε να αρχίσει να παίζει πιάνο και κιθάρα. Γνώσεις που μέχρι και σήμερα του έχουν φανεί χρήσιμες, καθώς έχουν συμβάλλει στην ολοκλήρωση της καλλιτεχνικής του ταυτότητας.

Τα τελευταία 3 χρόνια έχει κυκλοφορήσει 6 πολύ επιτυχημένα singles,το ”Sem Para”, το “Adios Mi Amor” , το “La Vida Bonita”, το ”Μαζί σου”, την αγγλική εκδοχή του ”Sem Para” και το ”Let’s Dance”.  Αυτά τα τραγούδια έγιναν μεγάλες επιτυχίες κι αγαπήθηκαν αμέσως από τον κόσμο αλλά κι από εκατοντάδες ραδιόφωνα, σημειώνοντας εκατοντάδες χιλιάδες views στο YouTube.

Τον χειμώνα του 2014 – 2015, μόλις στην αρχή της καριέρας του, εμφανιζόταν στο Ποσειδώνιο Music Hall στο πλευρό του Κωνσταντίνου Αργυρού και του Κώστα Μαρτάκη. Στο παρελθόν έχει συνεργαστεί και με την Ελένη Φουρέιρα.

Έχει εμφανιστεί στα Mad Awards με την Ελένη Φουρέιρα ερμηνεύοντας το ”Ραντεβού στην παραλία  s Conga” και με την Σοφία Αρβανίτη, τους Freaky Fortune και τον Dj Kas, με τους οποίους διασκεύασαν το ”Μην μου μιλάς για καλοκαίρια”. Επίσης έχει εμφανιστεί στο Madwalk, στο Δ.Ε.Θ,σε ημέρες θετικής ενέργειας by Amita Motion και στο Ο.Α.Κ.Α.

Τον Μάιο του 2016 ξεκίνησε να εμφανίζεται στο Frangelico με τον Γιώργο Γιαννιά, την Λένα Παπαδοπούλου και τον Σάκη Αρσενίου.

Πλέον έχει ενταχθεί στο δυναμικό της Satellite Records απο την οποία κυκλοφορεί το καινούργιο του τραγούδι ”Χόρεψε” με επίσημο βίντεοκλιπ!