Μάριος Μήχος “Δεν με χρειάζεσαι” | Single Premiere

0
SHARE

Έχοντας αποκτήσει το δικό του κοινό στη Βόρεια Ελλάδα, απ’ όπου κατάγεται, ο Μάριος Μήχος έρχεται να κατακτήσει το πανελλήνιο με την ιδιαίτερη λαϊκή φωνή του.

Ξεκινά τη συνεργασία του με τη Sin Music και παρουσιάζει το τραγούδι “Δεν με χρειάζεσαι” σε μουσική και στίχους του Θωμά Θεοδώρου!

Πρόκειται για ένα δυναμικό λαϊκό τραγούδι με μοντέρνα παραγωγή και ενορχήστρωση και άκρως ερωτικό στίχο.

Η ερμηνεία του Μάριου Μήχου μας χαρίζει ένα ρεφρέν που κολλάει στο μυαλό και αναμένεται να ακουστεί πολύ φέτος το καλοκαίρι, αλλά και όχι μόνο!

Λίγα λόγια για τον Μάριο Μήχο

Ο Μάριος Μήχος γεννήθηκε το 1990 στην Καρωτή Διδυμοτείχου και μεγάλωσε στο Μητρούσι Σερρών.

Την πρώτη φορά που έπιασε μικρόφωνο ήταν στα δεκαέξι του χρόνια, στο κέντρο Ραντεβού στις Σέρρες, όπου, βλέποντας ότι έχει απήχηση στον κόσμο και ακούγοντας θετικά σχόλια από ανθρώπους του επαγγέλματος, αποφάσισε ότι θέλει να ασχοληθεί με το τραγούδι.

Ξεκίνησε ερασιτεχνικές ζωντανές εμφανίσεις σε μαγαζιά και συμμετείχε σε διάφορες μουσικές εκδηλώσεις. Πρώτη φορά τραγούδησε επαγγελματικά τον χειμώνα του 2012 στο Ραντεβού και τον επόμενο χρόνο στο Odeon Live Clubbing στις Σέρρες.

Το 2014 εργάστηκε στο Δίχορδο της Κοζάνης και το 2015 στα Κρύσταλλα των Τρικάλων και στο Όλα Live της Βέροιας.

Η πιο πρόσφατη συνεργασία του είναι το 2016 στο Θέατρο της Δράμας. Στην μέχρι τώρα μουσική του πορεία συνεργάστηκε με ονόματα όπως Χρήστος Χολίδης, Γιάννης Τάσσιος, Κατερίνα Στανίση κ.α.