Μάνος Μακρόπουλος “Στην καρδιά” | Single Premiere

0
SHARE

Ο Μάνος Μακρόπουλος είναι ένας νέος λαϊκός τραγουδιστής από το Ηράκλειο Κρήτης. Έχει ασχοληθεί με την Βυζαντινή μουσική και ξεκίνησε το τραγούδι σε ηλικία 17 ετών, κερδίζοντας το πρώτο βραβείο στον Παγκρήτιο Διαγωνισμό τραγουδιού.

Το 2012 κάνει τα πρώτα βήματα του στην δισκογραφία και ηχογραφεί το πρώτο του τραγούδι με τίτλο “Τσιγάρο ανάβω” όπου κυκλοφορεί από την Final Touch και αποσπά πολλές θετικές κριτικές.

Από τότε έως σήμερα έχει πραγματοποιήσει αρκετές εμφανίσεις τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Αυτήν την περίοδο βρίσκεται στην Κρήτη και συγκεκριμένα στο Ηράκλειο όπου και εμφανίζεται σε πολύ γνωστό μαγαζί της πόλης.

Ο Μάνος Μακρόπουλος επιστρέφει με το πρώτο του Cover από ένα αγαπημένο κομμάτι “Στην Καρδιά” του Θέμη Αδαμαντίδη που έχει αγαπηθεί πολύ από τον κόσμο!

Πρόκειται για μια Acoustic Version του κομματιού συνοδευμένο από ένα music video γυρισμένο στο Studio Αstra όπου έγινε η ηχογράφηση και η μίξη του τραγουδιού! Οι μουσικοί που έπαιξαν είναι οι Κρουστά Μάνος Γαλανάκης, Πιάνο Νίκος Πιρουνάκης, Κιθάρα Κώστας Μαρκάκης και κοντραμπάσο Γιώργος Τζωρτζάκης που επιμελήθηκε και το video.