Λυδία Μαύρου “Σερενάτα” | Video Premiere

0

Η Λυδία Μαύρου προέρχεται από μουσική οικογένεια αφού ο πατέρας της Άλκης Μαύρος ήταν χρόνια τραγουδιστής του ρεμπέτικου με συνεργασίες όπως με τον Τάκη Μπίνη, Πόλυ Πάνου, Ιωάννα Γεωργακοπούλου, Μπάμπη Γκολέ και άλλους.

Η Λυδία ακολουθώντας τα χνάρια του πατέρα της, έγινε τραγουδίστρια του λαϊκού και του ρεμπέτικου. Το πρώτο της τραγούδι ήταν το «Εδώ φεγγάρι δεν περνά» σε στίχους της Ελεάνας Τσεσμελή το οποίο και έντυσε μουσικά το ντοκιμαντέρ του Κώστα Εφραιμίδη, με θέμα τους Έλληνες της Μαύρης Θάλασσας είχε προβληθεί από την ΕΡΤ.

Η Λυδία στα καλύτερα της και προετοιμασμένη να κάνει το επόμενο βήμα της εντάσσεται στην Μουσική οικογένεια της Celestial Keys Records και επιστρέφει με τον πιο αυθόρμητο και ευχάριστο τρόπο για να μοιραστεί με τους «φίλους» της ένα αγαπημένο τραγούδι με τίτλο «Σερενάτα », σε μουσική του Νίκο Κυριαζή και στίχο του Ποιητή Ιωάννη Πολέμη!

Το τραγούδι «Σερενάτα» με το Official video του, σε σκηνοθεσία του Πάνου Ηλιόπουλου και με γεμάτο θετική αύρα, μας παρασύρει από το πρώτο άκουσμα στον μαγικό κόσμο των Αισθήσεων.