Λούκας Γιώρκας “Υποκρίνεσαι” | Video Premiere

0

Ο νεαρός λαϊκός τραγουδιστής αποκαλύπτει γλαφυρά το σκοτεινό του φλερτ με τις καταχρήσεις στο αυτοβιογραφικό video clip για το νέο του τραγούδι!

Ο Λούκας Γιώρκας έχει παραδεχτεί και παλιότερα τις δύσκολες και «περίεργες» καταστάσεις που έφερε στη ζωή του η δημοσιότητα, όταν από τη μια μέρα στην άλλη έγινε αναγνωρίσιμος χάρη στην τηλεόραση & έπρεπε να υποκριθεί δημόσια κάτι άλλο από αυτό που αισθανόταν: μοναξιά και φόβο.
Όμως, ποτέ δεν αποκάλυψε εκείνα τα δύσκολα για την ψυχική του υγεία χρόνια με τόσες λεπτομέρειες και ένταση όσο στο νέο του αυτοβιογραφικό video clip για το ολοκαίνουργιο single “Υποκρίνεσαι” σε μουσική και στίχους του Άγγελου Αστροπαλίτη.

Ο ίδιος ο τραγουδιστής δηλώνει για τότε:

«Φοβόμουνα αυτόν τον διάσημο που μπήκε στη ζωή μου γιατί δεν μπορούσα να τον διαχειριστώ… γι’ αυτό και ήθελα να τον βλάψω. Ήπια αλκοόλ και περπάτησα μεθυσμένος την Αθήνα, είχα κρίσεις πανικού, πήρα χάπια αντικαταθλιπτικά, έτρεχα στους δρόμους για να με δει έστω κάποιος την ώρα που «πεθαίνω» κι έσκιζα τις αφίσες «του» στους δρόμους. Αυτός ο πόλεμος κράτησε χρόνια…»

Ο Λούκας Γιώρκας, αν και νεαρός σε ηλικία, έχει πολλές φορές αποδείξει ότι ερμηνεύει με ωριμότητα και πάθος τα λαϊκά τραγούδια και καταφέρνει να ξεσηκώσει το κοινό που τον έχει εκτιμήσει και αγαπήσει από την πρώτη στιγμή που εμφανίστηκε στα πράγματα.

Η σκηνοθεσία του video clip είναι του Γιάννη Μιχελόπουλου και η επιμέλεια του Μιχάλη Παπανικολάου.

Στίχοι:

Υποκρίνεσαι,
στα φιλιά που μου δίνεις
τώρα πια δεν αφήνεσαι
Υποκρίνεσαι,
όλο και πιο πολύ
νιώθω ξένη να γίνεσαι

Πίσω απ’ τα ματιά τα υγρά
ψάχνω να βρω τα μυστικά
και την αλήθεια που μου κρύβεις
Τα όρια μου ξεπερνάς
όταν μου λες πως μ’ αγαπάς
ενώ εσύ θέλεις να φύγεις

Πάει τώρα καιρός που τα ματιά μου κλείνω
η αλήθεια στο φως για να βγει χρόνο δίνω
Κάνω πως δε βλέπω και ας μην το αντέχω
καμιά αμφιβολία τώρα πια δεν έχω

Το νέο single “Υποκρίνεσαι” του Λούκα Γιώρκα κυκλοφορεί από την Cobalt Music