Λεωνίδας Μαράντης & the Spotlights live στην Κόκκινη Σβούρα

0
SHARE

Ο Λεωνίδας Μαράντης παρέα με τους θεότρελους Spotlights επιστρέφουν στον τόπο του εγκλήματος (πού αλλού, στην Κόκκινη Σβούρα) για ένα ανεβαστικό live την Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου!

Η νέα χρονιά ξεκίνησε και οι Λεωνίδας Μαράντης & the Spotlights δεν θα μπορούσαν να μην κάνουν μια στάση στο αγαπημένο τους χαλανδριώτικο στέκι. Μοναδικός τους στόχος, να σηκώσουν την Κόκκινη Σβούρα (και την γειτονιά της) στο πόδι και να μας κάνουν όλους μας να τραγουδήσουμε και να χορέψουμε μέχρι τελικής πτώσεως. Πολλά αγαπημένα τραγούδια από τους Beatles, τον Jerry Lee Lewis, τους Oasis, τους Violent Femmes, τους Black Keys και διάφορους άλλους “θεούς” του ροκ θα βοηθήσουν στον γενικότερο ξεσηκωμό που θα επικρατεί στην αίθουσα…

Αν θέλετε λοιπόν μια μικρή εξόρμηση μέχρι το Λονδίνο, δεν έχετε παρά να έρθετε στην Κόκκινη Σβούρα την Παρασκευή 8 Φεβρουρίου και να ακούσετε τραγούδια από τον προσωπικό δίσκο του Λεωνίδα Μαράντη με τίτλο ”Λονδίνο- Αθήνα”, καινούρια κομμάτια από τον επερχόμενο δεύτερο δίσκο, αλλά και πολυαγαπημένα τραγούδια που όλοι μας έχουμε χορέψει και τραγουδήσει σε ανύποπτες στιγμές. H είσοδος για το μουσικό ταξίδι είναι ελεύθερη,  προσδεθείτε και … ο θεός του Rock & Roll μαζί σας!

Οι Spotilights είναι οι: Λευτέρης Κορρές (ηλεκτρική κιθάρα), Κώστας Γιαννίρης (μπάσο), Κατερίνα Λιάκη (πλήκτρα), Δημήτρης Τσόλης (τύμπανα).

Το live θα ξεκινήσει αυστηρά στις 8 μμ. !

Ώρα έναρξης: 22.00,
είσοδος ελεύθερη
τηλέφωνο: 211 012 5454

Κόκκινη Σβούρα
Αγίου Γεωργίου 17
Χαλάνδρι, 152 34