Λεωνίδας Μαράντης & the Spotlights Live στο Bookabar | Σάββατο 9 Δεκεμβρίου

0
SHARE

Ο Λεωνίδας Μαράντης παρέα με τους θεότρελους Spotlights επιστρέφουν μετά από καιρό στον τόπο του εγκλήματος (στο ανανεωμένο Bookabar) για ένα ανεβαστικό live το Σάββατο 9 Δεκεμβρίου!

Η χειμωνιάτικη σεζόν ξεκίνησε και οι Λεωνίδας Μαράντης & the Spotlights δεν θα μπορούσαν να μην κάνουν μια στάση στο αγαπημένο τους στέκι στο Μαρούσι. Μοναδικός τους στόχος, να σηκώσουν το Bookabar (και την γειτονιά του) στο πόδι και να μας κάνουν όλους μας να τραγουδήσουμε και να χορέψουμε μέχρι τελικής πτώσεως. Πολλά αγαπημένα τραγούδια από τους Beatles, τον Jerry Lee Lewis, τους Oasis, τους Violent Femmes, τους Black Keys και διάφορους άλλους “θεούς” του ροκ θα βοηθήσουν στον γενικότερο ξεσηκωμό που θα επικρατεί στην αίθουσα…

Αν θέλετε λοιπόν μια μικρή εξόρμηση μέχρι το Λονδίνο, δεν έχετε παρά να έρθετε στο Bookabar το Σάββατο 9 Δεκεμβρίου και να ακούσετε τραγούδια από τον προσωπικό δίσκο του Λεωνίδα Μαράντη με τίτλο ”Λονδίνο- Αθήνα”, καινούρια κομμάτια από τον επερχόμενο δεύτερο δίσκο, αλλά και πολυαγαπημένα τραγούδια που όλοι μας έχουμε χορέψει και τραγουδήσει σε ανύποπτες στιγμές. Προσδεθείτε και … ο θεός του Rock & Roll μαζί σας!

Οι Spotilights είναι οι: Λευτέρης Κορρές (ηλεκτρική κιθάρα), Γιώργος Καρδιανός (ηλεκτρική και ακουστική κιθάρα), Κώστας Γιαννίρης (μπάσο), Δημήτρης Τσόλης (τύμπανα).

Ώρα έναρξης: 22.30
Είσοδος: 5 ευρώ

Bookabar
Αγίου Κωνσταντίνου 50
Μαρούσι, 151 24

τηλέφωνο: 211 4113503