Ο Λεωνίδας Μαράντης παρέα με τους θεότρελους Spotlights επιστρέφουν στον τόπο του εγκλήματος (πού αλλού, στην Κόκκινη Σβούρα) για ένα «ανεπανάληπτο» live την Παρασκευή 20 Ιανουαρίου!

Γιατί στην Κόκκινη Σβούρα? Γιατί η χειμωνιάτικη σεζόν ξεκίνησε εκεί με τον καλύτερο τρόπο και ο κόσμος απλά απαιτεί για συνέχεια!!

Γιατί ανεπανάληπτο? Κι όμως δεν παίρνουμε και όρκο… διότι ο Λεωνίδας Μαράντης και οι Spotlights έχουν σκοπό να ξεχειμωνιάσουν εκεί πέρα, αφού οι φήμες λένε πως θα επαναλαμβάνουν τα «ανεπανάληπτα» live τους στο αγαπημένο χαλανδριώτικο στέκι μία Παρασκευή κάθε μήνα!

Μοναδικός τους στόχος, να σηκώσουν την Κόκκινη Σβούρα (και την γειτονιά της) στο πόδι και να μας κάνουν όλους μας να τραγουδήσουμε και να χορέψουμε μέχρι τελικής πτώσεως. Πολλά αγαπημένα τραγούδια από τους Beatles, τον Jerry Lee Lewis, τους Violent Femmes, τους Blur, τους Black Keys και διάφορους άλλους “θεούς” του ροκ θα βοηθήσουν στον γενικότερο ξεσηκωμό που θα επικρατεί στην αίθουσα…

Αν θέλετε λοιπόν μια μικρή εξόρμηση μέχρι το Λονδίνο, δεν έχετε παρά να έρθετε στην Κόκκινη Σβούρα την Παρασκευή 20 Ιανουαρίου και να ακούσετε τραγούδια από τον προσωπικό δίσκο του Λεωνίδα Μαράντη με τίτλο Λονδίνο- Αθήνα, καινούρια κομμάτια από τον επερχόμενο δεύτερο δίσκο, αλλά και πολυαγαπημένα τραγούδια που όλοι μας έχουμε χορέψει και τραγουδήσει σε ανύποπτες στιγμές.

H είσοδος για το μουσικό ταξίδι είναι ελεύθερη, προσδεθείτε και … ο θεός του Rock & Roll μαζί σας!

Οι Spotilights είναι οι: Λευτέρης Κορρές (ηλεκτρική κιθάρα), Γιώργος Καρδιανός (ακουστική & ηλεκτρική κιθάρα), Βασίλης Νιτσάκης (μπάσο), Δημήτρης Τσόλης (τύμπανα).

Ώρα έναρξης: 22.00

Κόκκινη Σβούρα
Αγίου Γεωργίου 17
Χαλάνδρι, 152 34

Tηλέφωνο: 211 012 5454