Λεωνίδας Μαράντης & The Spotlights Live στην Κόκκινη Σβούρα

0
SHARE

Ο Λεωνίδας Μαράντης παρέα με τους θεότρελους Spotlights παρκάρουν για λίγο τα έλκηθρά τους και επιστρέφουν από την καμινάδα στον τόπο του εγκλήματος (πού αλλού, στην Κόκκινη Σβούρα) για ένα «ανεπανάληπτο» live την Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου!

Γιατί στην Κόκκινη Σβούρα? Γιατί η χειμωνιάτικη σεζόν ξεκίνησε εκεί με τον καλύτερο τρόπο τον Οκτώβρη και ο κόσμος απλά απαιτεί για συνέχεια!!

Γιατί ανεπανάληπτο? Κι όμως δεν παίρνουμε και όρκο… διότι ο Λεωνίδας Μαράντης και οι Spotlights έχουν σκοπό να ξεχειμωνιάσουν εκεί πέρα, αφού οι φήμες λένε πως θα επαναλαμβάνουν τα «ανεπανάληπτα» live τους στο αγαπημένο χαλανδριώτικο στέκι μία Παρασκευή κάθε μήνα!

Μοναδικός τους στόχος, να σηκώσουν την Κόκκινη Σβούρα (και την γειτονιά της) στο πόδι και να μας κάνουν όλους μας να τραγουδήσουμε και να χορέψουμε μέχρι τελικής πτώσεως. Πολλά αγαπημένα τραγούδια από τους Beatles, τους Rolling Stones, τον Jerry Lee Lewis, τους Violent Femmes, τους Blur, τους Black Keys και διάφορους άλλους “θεούς” του ροκ θα βοηθήσουν στον γενικότερο ξεσηκωμό που θα επικρατεί στην αίθουσα…

Αν θέλετε λοιπόν μια μικρή εξόρμηση μέχρι το Λονδίνο, δεν έχετε παρά να έρθετε στην Κόκκινη Σβούρα την Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου και να ακούσετε τραγούδια από τον προσωπικό δίσκο του Λεωνίδα Μαράντη με τίτλο ”Λονδίνο- Αθήνα”, καινούρια κομμάτια από τον επερχόμενο δεύτερο δίσκο, αλλά και πολυαγαπημένα τραγούδια που όλοι μας έχουμε χορέψει και τραγουδήσει σε ανύποπτες στιγμές. Προσδεθείτε και … ο θεός του Rock & Roll μαζί σας!

Οι Spotilights είναι οι: Λευτέρης Κορρές (ηλεκτρική κιθάρα), Γιώργος Καρδιανός (ακουστική & ηλεκτρική κιθάρα), Κώστας Γιαννίρης (μπάσο), Δημήτρης Τσόλης (τύμπανα).

Ώρα έναρξης: 22.30,
 είσοδος: 5 ευρώ

Κόκκινη Σβούρα
Αγίου Γεωργίου 17,
Χαλάνδρι, 152 34
(100μ. από την πλατεία Δούρου/ πρώην Metropolis)

Tηλέφωνο: 211 012 5454