Λεωνίδας Μαράντης & the Spotlights live στην Κόκκινη Σβούρα

0
SHARE

Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου

Ο Λεωνίδας Μαράντης παρέα με τους θεότρελους Spotlights επιστρέφουν στην Κόκκινη Σβούρα για να κάψουν τον καρνάβαλο (λίγο πιο νωρίς), σε ένα ανεπανάληπτο live την Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου!

Οπλισμένοι με μάσκες, περούκες και κονφετί, οι Λεωνίδας Μαράντης & the Spotligths δηλώνουν πανέτοιμοι να μας προσφέρουν μια πολυτάραχη βραδιά. Μοναδικός τους στόχος, να σηκώσουν την Κόκκινη Σβούρα (και την γειτονιά της) στο πόδι και να μας κάνουν όλους μας να τραγουδήσουμε και να χορέψουμε μέχρι τελικής πτώσεως. Πολλά αγαπημένα τραγούδια από τους Beatles, τον Jerry Lee Lewis, τους Violent Femmes, τους Blur, τους Black Keys και διάφορους άλλους “θεούς” του ροκ θα βοηθήσουν στον γενικότερο ξεσηκωμό που θα επικρατεί στην αίθουσα…

Αν θέλετε λοιπόν μια μικρή εξόρμηση μέχρι το Λονδίνο, δεν έχετε παρά να έρθετε στην Κόκκινη Σβούρα την Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου και να ακούσετε τραγούδια από τον προσωπικό δίσκο του Λεωνίδα Μαράντη με τίτλο ”Λονδίνο- Αθήνα”, καινούρια κομμάτια από τον επερχόμενο δεύτερο δίσκο, αλλά και πολυαγαπημένα τραγούδια που όλοι μας έχουμε χορέψει και τραγουδήσει σε ανύποπτες στιγμές. Με στολή ή όχι, φορώντας μάσκα ή μη, δεν έχει σημασία. Απλά προσδεθείτε και … ο θεός του Rock & Roll μαζί σας!

Οι Spotilights είναι οι: Λευτέρης Κορρές (ηλεκτρική κιθάρα), Γιώργος Καρδιανός (ηλεκτρική και ακουστική κιθάρα), Βασίλης Νιτσάκης (μπάσο), Στέφανος Σακελλαρίου (τύμπανα).

Ώρα έναρξης: 22.00,
Είσοδος Ελεύθερη
Τηλέφωνο: 211 012 5454

Κόκκινη Σβούρα
Αγίου Γεωργίου 17
Χαλάνδρι, 152 34
(100μ. από την πλατεία Δούρου/ πρώην Metropolis)