Λεωνίδας Καλλίμαχος “Δεν γίνεται” | Single Premiere

0
SHARE

Ο Λεωνίδας Καλλίμαχος επιστρέφει δισκογραφικά και αυτήν την φορά μας τραγουδάει “Δεν γίνεται“.

Την νέα του δισκογραφική δουλειά υπογράφει ο Δημήτρης Γιώτης τόσο στην μουσική όσο και στον στίχο και κυκλοφορεί από την Dusty Records.

  • Λίγα λόγια για τον Λεωνίδα Καλλίμαχο

Ο Λεωνίδας Καλλίμαχος γεννήθηκε στον Πειραιά όπου και μεγάλωσε.

Από μικρό παιδί αγάπησε το τραγούδι και αυτό φάνηκε από τις διάφορες μουσικές δραστηριότητες του σχολείου του όπου και έπαιρνε μέρος!

Σε ηλικία περίπου 17 χρονών και ενώ φοιτά στο Λύκειο δημιουργεί με κάποιους συμμαθητές του μια μπάντα όπου και παίζουν στις διάφορες εκδηλώσεις του σχολείου. Έτσι μπήκε και το μικρόβιο του τραγουδιού μέσα του και από τότε δεν θυμάται τον εαυτό του να μην τραγουδάει!

Ασχολείται σχεδόν 10 χρόνια επαγγελματικά με το τραγούδι, έχει συνεργαστεί από μικρές μουσικές σκηνές έως και μεγάλα νυχτερινά κέντρα! Ο ίδιος δηλώνει ότι αποκορύφωμα στις συνεργασίες του ήταν όταν δούλεψε και τραγούδησε δίπλα στον Ζαφείρη Μελά αλλά και τον Δημήτρη Γιώτη, ο οποίος του έχει γράψει και το νέο του τραγούδι.

Δισκογραφικά ο Λεωνίδας Καλλίμαχος έχει κυκλοφορήσει ένα CD Single με 3 τραγούδια το 2014, ένα single το 2017 με τίτλο “Άνω Κάτω” και φέτος επιστρέφει υπό την νέα του δισκογραφική στέγη την Dusty Records με το νέο του single που φέρει τον τίτλο “Δεν γίνεται”.