Λευτέρης Πανταζής “Ελεύθερος κι ωραίος” | Νέο άλμπουμ

  0
  SHARE

  Είναι γεγονός! Ο Λευτέρης Πανταζής κυκλοφορεί νέο album!

  Με τίτλο “Ελεύθερος κι ωραίος” ο διαχρονικός Λευτέρης Πανταζής παρουσιάζει 14 ολοκαίνουρια τραγούδια που κυκλοφορούν από τη Heaven Music.

  Τραγούδια που έχουν επιλεγεί με μεγάλη σχολαστικότητα και ενθουσιασμό αφού εδώ και δύο χρόνια ο ίδιος με το στενό του συνεργάτη και παραγωγό Χριστόδουλο Σιγανό συγκεντρώνουν το εν λόγο υλικό. Το αποτέλεσμα είναι «ένα album που πλημμυρίζει από έρωτα και διασκέδαση, εμπειρίες, αναμνήσεις και αισθήματα» όπως λέει χαρακτηριστικά ο ίδιος.

  Ο Βασιλιάς της διασκέδασης, στην πιο ώριμη και δημιουργική στιγμή την καριέρας του, έρχεται να μοιραστεί μαζί μας 14 καινούριες επιτυχίες που είναι σίγουρο ότι θα μας ξεσηκώσουν, θα μας συγκινήσουν, θα μας κάνουν να ερωτευτούμε, θα μας απογειώσουν.

  Τα τραγούδια υπογράφουν οι: Χριστόδουλος Σιγανός και Βαλεντίνο, Λούλα Παπαγιαννοπούλου, Στέλιος Χρόνης, Στάθης Ξένος, Νίκος Δουλάμης, Κώστας Μπίτσιος, Αντώνης Γυφτόπουλος, Νίκος Μητρόπουλος, Chris K, Έλενα Μαρρά, Νίκος Βαξαβανέλης, Παναγιώτης Μπρακούλιας, Γιώργος Αδαμαντίδης, Γιάννης Παρίσης, Θοδωρής Μακρίδης, ο ίδιος ο Λευτέρης Πανταζής ενώ ο Βαγγέλης Κονιτόπουλος του έχει εμπιστευτεί ένα νησιώτικο που θα ξεχωρίσει.

  Σημαντική στιγμή και η δεύτερη εκτέλεση τη διασκευή της θρυλικής μπαλάντας «Abrazame» του Julio Iglesias, με τίτλο «Αγάπα με» σε στίχους Πυθαγόρα.

  Η κυκλοφορία του album βρίσκει τον Λευτέρη Πανταζή στο τιμόνι του Posidonio, όπου κάνει αυτό που γνωρίζει πιο καλά από τον καθένα, τόσα χρόνια: να προκαλεί ταραχή στη νυχτερινή διασκέδαση! Εκεί θα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε live και τα καινούρια τραγούδια του album Ελεύθερος κι ωραίος!

  1. Πωπωπω Λευτέρης Πανταζής & Κωνσταντίνος Νάζης
  2. Αμαρτωλό κορμί
  3. Αγάπα με (ABRAZAME)
  4. Κάτι μαγικό
  5. Βασιλιάς
  6. Ψαράδες
  7. Μάλλον
  8. Ελεύθερος κι ωραίος
  9. Για σένα ανησυχώ
  10. Άνω κάτω
  11. Σε διεκδικώ
  12. Η γυναίκα της ζωής μου
  13. Μη σταματάς Λευτέρης Πανταζής & Χριστιάννα Γαλιάτσου
  14. Μονογαμικός
  15. Το παράθυρό μου

  Πωπωπω Λευτέρης Πανταζής & Κωνσταντίνος Νάζης

  Αμαρτωλό κορμί

  Αγάπαμε (ABRAZAME)

  Κάτι μαγικό

  Βασιλιάς

  Ψαράδες

  Μάλλον

  Ελεύθερος κι ωραίος

  Για σένα ανησυχώ

  Άνω κάτω

  Σε διεκδικώ

  Η γυναίκα της ζωής μου

  Μη σταματάς Λευτέρης Πανταζής & Χριστιάννα Γαλιάτσου

  Μονογαμικός

  Το παράθυρό μου

  Το νέο album Ελεύθερος κι ωραίος του Λευτέρη Πανταζή κυκλοφορεί από την Heaven Music