Λευτέρης Κρίκης “Γίνε η αιτία” | Νέο τραγούδι

0
SHARE

Ακούστε το Λευτέρη Κρίκη στο νέο του τραγούδι με τίτλο  “Γίνε η αιτία“!

Ο Λευτέρης Κρίκης γεννήθηκε στην Θεσσαλονίκη. Από πολύ μικρός, έδειξε στους γονείς του την αγάπη του για το τραγούδι, αφού πολύ συχνά τον άκουγαν να σιγοτραγουδάει τραγούδια ενώ ήταν ακόμη 3-4 ετών. Στα 12 του χρόνια έμαθε να παίζει μπουζούκι και ξεκίνησε μαθήματα φωνητικής. Ακόμα και στο σχολείο είχε αρχίσει να δείχνει της καλλιτεχνικές του τάσεις, ξεχωρίζοντας από τα υπόλοιπα παιδιά, αφού πάντα ήτανε ο πρωταγωνιστής στις σχολικές μουσικές γιορτές.

Παιδί με ευαισθησίες, εξάλλου πως να μην έχει ευαισθησίες αφού μεγάλωσε απ’ τους γονείς του με παρά πολύ αγάπη. Δυο γονείς που τον στηρίζουν στο πρώτο του δισκογραφικό βήμα, ο πατέρας του Δημήτρης Κρίκης κατάγεται από την Θεσσαλονίκη και η μητέρα του από την Κρήτη. Το όνειρο ζωής λοιπόν του Λευτέρη να γίνει τραγουδιστής δεν μπόρεσε να το ανατρέψει κανείς.

Σήμερα λοιπόν φτάνοντας στα 20 τολμά να κάνει το πρώτο του επαγγελματικό δισκογραφικό βήμα προσπαθώντας να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα.

Το τραγούδι υπογράφουν ο Νεκτάριος Μπήτρος και ο Τάκης Αναστασόπουλος. Η ολοκληρωμένη δισκογραφική του δουλειά του καλλιτέχνη θα κυκλοφορήσει έως τέλη Σεπτεμβρίου.