Λαϊκό και vip «προσκύνημα» στη Μύκονο για τους Droulias Brothers: Σε τρελά κέφια Ηλίας Βρεττός, Χρήστος Φερεντίνος και άλλοι

0
SHARE

Ασύλληπτα βίντεο από την εμφάνιση του Κωνσταντίνου και Ηλία Δρούλια στον Ορνό!

Σε λαϊκό και vip «προσκύνημα» μετατράπηκε η live εμφάνιση των Droulias Brothers το μεσημέρι της Κυριακής στη Μύκονο. Ο Κωνσταντίνος και Ηλίας Δρούλιας προκάλεσαν το απόλυτο ντελίριο διασκέδασης στο «Kuzina» στον Ορνό, και αυτό που έζησαν οι χιλιάδες κόσμου που βρέθηκαν στην παραλία, θα το θυμούνται για πολύ καιρό.

Droulias Brothers-Mikono1Τα δύο αδέρφια κατάφεραν να τους ξεσηκώσουν όλους, με τον χορό, το τραγούδι, τα σφηνάκια να «χτυπάνε» κόκκινο. Όλες οι αιθέριες υπάρξεις αφού φόρεσαν τα καπελάκια των «Droulias Brothers» δεν σταμάτησαν να λικνίζονται στον ρυθμό τους, με κάποιες πιο «θερμόαιμες» να γδύνουν τον Ηλία Δρούλια, αφήνοντάς τον μόνο με το παντελόνι του.

Το κέφι έφτασε στο απροχώρητο όταν την εμφάνισή του έκανε ο Ηλίας Βρεττός όπου μαζί με τον Κωνσταντίνο Δρούλια επιδόθηκαν σε ένα non stop μουσικό ντελίριο, ενώ οι επώνυμοι που έδωσαν το «παρών» τους στο live show των Droulias Brothers, όπως ο Χρήστος Φερεντίνος, η Στέλλα Δημητρίου, ο Παναγιώτης Ταχτσίδης με τη σύζυγό του Ζέτα Θεοδωροπούλου και άλλοι πολλοί, το γλέντησαν με τη ψυχή τους.