Λαυρέντης Μαχαιρίτσας – Νίκος Πορτοκάλογλου “Τι έχει μείνει απ’ τη φωτιά”

0
SHARE

Special guests: Νίκος Ζιώγαλας (18, 19/1 & 1,2/2)
και Φίλιππος Πλιάτσικας (25, 26/1 & 8, 9/2) μαζί τους η Μιρέλα Πάχου
Συμμετέχουν: Steve Tesser και Αγάπη Διαγγελάκη

Ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας και ο Νίκος Πορτοκάλογλου, συνεχίζουν το πάρτι στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο και το 2019, με εξαιρετικούς καλεσμένους να έρχονται στη σκηνή τις επόμενες εβδομάδες.  Με φίλους τραγουδοποιούς, «εμπρηστές συναισθημάτων» που τους ενώνει η ίδια φωτιά, παράλληλες διαδρομές και πολυτραγουδισμένα τραγούδια.

Ο Νίκος Ζιώγαλας και ο Φίλιππος Πλιάτσικας, έρχονται εναλλάξ τις Παρασκευές και τα Σάββατα δα του Ιανουαρίου και του Φεβρουαρίου, να ζεστάνουν με την παρουσία τους την πιο ωραία μουσική παρέα της πόλης.

Tην παρέα του Λαυρέντη και του Νίκου, που μοιάζει με μια μεγάλη αγκαλιά έτοιμη να δεχτεί όλους αυτούς που τραγούδησαν και τραγουδούν τα λόγια και τη μουσική τους όλα αυτά τα χρόνια, σε ένα απογειωτικό πρόγραμμα όπου τίποτα δεν περισσεύει.

Με την παρουσία του Νίκου Ζιώγαλα (18, 19/1 & 1,2/2) και του Φίλιππου Πλιάτσικα (25, 26/1 & 8, 9/2),  οι δύο οικοδεσπότες με την πλούσια ιστορία, υποδέχονται δύο φίλους με τους οποίους έχουν συμπράξει ξεχωριστά αλλά ποτέ και οι τρεις.

Θα ανταλλάξουν ρεφρέν και μελωδίες, θα τραγουδήσουν μαζί και θα ανακαλύψουν όσα τους ενώνουν, μαζί κι εμάς.

Μαζί τους μια ξεχωριστή παρουσία που εκπροσωπεί την νεότερη γενιά. Η τραγουδίστρια και τραγουδοποιός Μιρέλα Πάχου, στην πιο δημιουργική της φάση, η οποία δίνει μια δίνει μια ξεχωριστή φρεσκάδα στην παράσταση με την παρουσία και το κόκκινο ακορντεόν της.

 • Τιμές
  12 ευρώ με μπύρα ή κρασί στο bar
  14 ευρώ με ποτό στο bar
  25 ευρώ με ποτό στο τραπέζι
  75 ευρώ φιάλη κρασί | 2 άτομα
  150 ευρώ φιάλη ποτού | 4 άτομα

Γυάλινο Μουσικό Θέατρο
Συγγρού 143
Νέα Σμύρνη
τηλ.: 210 9315 600