Λάμπρος Βασιλείου: Ο “Ταξιδευτής” που “Έμεινε μόνος” σε μουσική Ζωής Τηγανούρια

0

Ο Λάμπρος Βασιλείου, ένας νέος ερμηνευτής με μεστή και αισθαντική φωνή, κάνει το δισκογραφικό του ντεμπούτο με δύο γνήσια λαϊκά τραγούδια σε μουσική Ζωής Τηγανούρια.

Το πρώτο τραγούδι του άλμπουμ με τίτλο “Ταξιδευτής” σε στίχους της εξαίρετης Μαρίας Παπαδάκη, μας ταξιδεύει σε ήχους και εικόνες μιας άλλης εποχής, πιο αυθεντικής και ρομαντικής, με το video clip του Θάνου Λυμπερόπουλου και τη συμμετοχή της ταλαντούχας ηθοποιού Φιλιώς Τσομπανίδου.

Το δεύτερο τραγούδι του άλμπουμ υπογράφει ο αείμνηστος μεγάλος στιχουργός μας Ηλίας Κατσούλης, σε μουσική και πάλι της συνθέτριας & βιρτουόζου του ακορντεόν.

Το “Έμεινε μόνος”, είναι ένα θαυμάσιο ζεϊμπέκικο που συγκινεί τον ακροατή από τις πρώτες κιόλας νότες που μας χαρίζει με τον τζουρά του ο εξαιρετικός μουσικός Νίκος Κατσίκης.

Τα δύο τραγούδια που επέλεξε ο ερμηνευτής από το ακυκλοφόρητο υλικό του προσωπικού αρχείου της συνθέτιδος, μοιάζουν σαν δύο συνεχόμενες ενότητες από την ίδια ιστορία. Ο “Ταξιδευτής” που “Έμεινε μόνος” με τον Λάμπρο Βασιλείου.. Η 1η ενότητα στο video clip. Η 2η προσεχώς..!

Η Ζωή Τηγανούρια συνεχίζει, με τις ιδιαίτερες συνθέσεις της, να συνεργάζεται και να προβάλλει και νέες ταλαντούχες φωνές, προσφέροντας καλλιτεχνικά μία αυθεντική και πιο ανθρώπινη όψη στο Ελληνικό τραγούδι του σήμερα..

Κυκλοφορεί σε όλα τα διαδικτυακά καταστήματα από τη Zoe Music Ltd.