Κώστας Λειβαδάς & Ανδριάνα Μπάμπαλη “Αν εμείς χωρίσουμε” | Νέο τραγούδι

0

Ο Κώστας Λειβαδάς και η Ανδριάνα Μπάμπαλη, δύο εξαίρετοι καλλιτέχνες, ενώνουν τις φωνές τους σε ένα υπέροχο ντουέτο.

Την μουσική υπογράφει με το μοναδικό του ταλέντο ο Κώστας Λειβαδάς και τους στίχους η ξεχωριστή Αγλαΐα Σφήκα.

Το τραγούδι «Αν εμείς χωρίσουμε» συμπεριλαμβάνεται στο νέο δίσκο του Κώστα Λειβαδά με τίτλο «Περιοδεία Εντός» που θα κυκλοφορήσει στις 16 Νοεμβρίου από την Walnut Entertainment.

Μπορείτε να προπαραγγείλετε ψηφιακά τον δίσκο του Κώστα Λειβαδά σε αυτό το σύνδεσμο: https://backl.ink/143377337

  • Σημείωμα του Κώστα Λειβαδά για την καλλιτεχνική αυτή συνεύρεση

“Είμαι πολύ χαρούμενος που με την Ανδριάνα που μεγαλώσαμε μαζί και καλλιτεχνικά και κυριολεκτικά, τραγουδήσαμε ξανά ένα ντουέτο και ιδιαίτερα αυτό το τραγούδι, που ελπίζω να αρχίζει κι έναν καινούριο κύκλο συνεργασίας.
18 Χρόνια μετά το «μοίρα μου έγινες» και 16 μετά το «μια μέρα έμεινε ακόμα» που είχαμε τραγουδήσει πάλι μαζί, γυρίζω πίσω και βλέπω ότι δεν σταματήσαμε ποτέ μέσα σε αυτά τα χρόνια, να παίζουμε παραστάσεις και να ηχογραφούμε.
Εποχές σαν αυτές που διανύουμε, νιώθει διπλά μόνος αυτός που χάθηκε με τους αληθινούς του φίλους…. Στο κάνει αυτό αυτή η δουλειά… αλλά για εμάς δεν υπήρξε ποτέ τέτοιο ζήτημα.

Αυτό το τραγούδι, μέσα στις τελευταίες συγκυρίες και το άγχος που δημιουργούν, μας θυμίζει ποια είναι τα στοιχεία που υπερβαίνουν τη λογική, που θρέφουν το όνειρο και το αίσθημα, που μας κάνουν ξανά να αισθανόμαστε ζωντανοί και να βλέπουμε τον κόσμο έγχρωμο και όχι ασπρόμαυρο. Και φυσικά το κατεξοχήν από αυτά τα στοιχεία, είναι ο παντοδύναμος έρωτας και το απόρθητο καταφύγιό του.”

Κυκλοφορεί από την Walnut entertainment!

Previous articleΤάσος Πέτσας “Retro Boy” | Νέο άλμπουμ
Next articleΝίκος Οικονομόπουλος “Εμένα να ακούς” Πότε κυκλοφορεί?