Κύπρος 2020: Είναι οριστικό! Ο Sandro Nicolas στο Rotterdam!

0

Το ΡΙΚ μετά τις επιτυχημένες του συμμετοχές στις δύο τελευταίες Eurovision με τις δυναμικές γυναικείες παρουσίες των Ελένη Φουρέιρα (2018) και Τάμτα (2019) αποφάσισε για το 2020 να στρέψει το βλέμμα του σε ανδρική παρουσία.

Από νωρίς ξεκίνησαν οι φήμες για την εκπροσώπηση του νησιού της Αφροδίτης από τον επιτυχημένο σε Ελλάδα και Κύπρο τραγουδιστή Βαγγέλη Κακουριώτη ενώ πιο κοντά σε συμφωνία έφτασε ο γνωστός μέσα από το ελληνικό “The X-FactorΊαν Στρατής, ένας επίσης δημοφιλής καλλιτέχνης. Ωστόσο, τα χέρια τελικά δόθηκαν με έναν άλλον καλλιτέχνη, ανερχόμενο αλλά ταυτόχρονα πολύ ταλαντούχο, που ακούει στο (καλλιτεχνικό) όνομα Sandro Nicolas.

Στο Κυπριακό κανάλι έχουν κατατεθεί 120 τραγούδια με προορισμό τη Eurovision 2020 ενώ δεν αποκλείστηκε το γεγονός να επιλεχθεί τελικά ένα όνομα-έκπληξη για την εκπροσώπηση της χώρας. Κάτι που τελικά έγινε, μιας και το όνομα του Sandro Nicolas αποτελεί έκπληξη για πολλούς!

Την είδηση, που αρχικώς κυκλοφόρησε μέσα από την ιστοσελίδα Εurovision Fun, μπορεί ακόμη να μην έχει επιβεβαιώσει επίσημα το ΡΙΚ αλλά το επιβεβαιώνουν τόσο οι δικές μας πληροφορίες όσο και η τηλεοπτική εκπομπή “Έλα να δεις” στο Κυπριακό κανάλι Omega.

Η δημοσιογραφική ομάδα κατά τη διάρκεια της εκπομπής αναφέρει ότι οι ομάδες του Κυπριακού καναλιού και του καλλιτέχνη έχουν καταλήξει σε τρία υποψήφια τραγούδια. Ωστόσο οι δικές μας πληροφορίες κάνουν λόγο για πέντε υποψήφια τραγούδια για τον Sandro Nicolas που προέρχονται από συνθετικές ομάδες από Ελλάδα, Σουηδία, Αγγλία, Γερμανία και Καναδά!

Πάντως ένα είναι βέβαιο: ότι το ΡΙΚ είναι σίγουρο ότι ο Sandro Nicolas είναι έτοιμος να λάμψει επάνω στη σκηνή του Ahoy Arena, τον Μάη του 2020!

  • Ποιος είναι ο Sandro Nicolas;

Γεννημένος στο Heinsberg της Γερμανίας το 1996 από Αμερικανό πατέρα και Ελληνίδα μητέρα, ο Alessandro Rütten – όπως είναι το πραγματικό του όνομα – έδειξε από μικρός τον δρόμο που θα ακολουθήσει! Ξεκίνησε από νωρίς μαθήματα drums και κιθάρας ενώ στα 15 του άρχισε να γράφει τα δικά του τραγούδια.

Η μουσική, όπως συχνά δηλώνει, ήταν ανέκαθεν η ευκαιρία του να ξεφεύγει από τον ντροπαλό χαρακτήρα του! Το 2018 έλαβε μέρος στο δημοφιλές talent show “The Voice” στη Γερμανία και κατάφερε να φτάσει μέχρι τις Ημιτελικές φάσεις κάνοντας το κοινό να τον αγαπήσει ιδιαίτερα.

Η αδυναμία του για την Ελλάδα είναι τεράστια καθώς μιλά άπταιστα ελληνικά ενώ δεν χάνει την ευκαιρία να επισκέπτεται την χώρα μας για διακοπές κυρίως τη περίοδο των Χριστουγέννων που τόσο ο ίδιος αγαπά και ξεχωρίζει.

Τον Αύγουστο του 2019 συμμετείχε στο New Wave Festival στο Sochi της Ρωσίας εκπροσωπώντας τις Η.Π.Α.! Εκεί ήταν όπου ξεκίνησε να συστήνεται με το καλλιτεχνικό του όνομα Sandro Nicolas!

Γνωρίστε τον Sandro Nicolas και τη φωνή του μέσα από τα παρακάτω videos:

Εμείς – όσο περιμένουμε την επίσημη ανακοίνωση του ΡΙΚ – δεν έχουμε παρά να ευχηθούμε καλή επιτυχία στον Sandro Nicolas και στην αποστολή της Κύπρου για την Eurovision 2020!

Πηγή: OGAE Greece