Κύπρος: Είναι επίσημο! Με την Τάμτα στη Eurovision 2019!

0
SHARE

Τέλος στις φήμες από… νωρίς για φέτος! Το κρατικό κανάλι της Κύπρου, ΡΙΚ (CyBc) αποφάσισε να δώσει σήμερα Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2018 το πρωί επίσημα την απάντηση που όλοι περιμέναμε και να επιβεβαιώσει τις φήμες των τελευταίων ημερών σχετικά με την συμμετοχή της Τάμτα στον διαγωνισμό της Eurovision 2019!

Με μία αγγλόφωνη ανάρτηση λοιπόν στην επίσημη σελίδα του στο facebook, το CyBc ανακοινώνει:

«Το Ραδιοφωνικό Ίδρυμα Κύπρου ανακοινώνει πως η Κύπρος θα εκπροσωπηθεί στον 64ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision, που θα λάβει χώρα στο Tel Aviv του Ισραήλ τον ερχόμενο Μάη, από την δημοφιλή τραγουδίστρια σε Κύπρο, Ελλάδα και Γεωργία ΤΑΜΤΑ, μέλος του δυναμικού της δισκογραφικής Minos EMI και της εταιρίας Erodios Live Management.

Η ΤΑΜΤΑ θα παρουσιάσει το τραγούδι «Replay», δημιουργία του συνθέτη Alex Papaconstatinou (Alex P).

Τη επιμέλεια επί σκηνής της συμμετοχής θα επιμεληθεί η διεθνούς φήμης καλλιτεχνική σκηνοθέτης και χορογράφος Sacha Jean-Baptiste.

Μετά την επιτυχημένη συνεργασία του με την Ελένη Φουρέιρα το 2018, βλέπουμε ότι το ΡΙΚ και για το 2019 έχει δώσει τα χέρια με μία γερή ομάδα. Συνεχίζοντας τη συνεργασία με τους Alex P. στο κομμάτι της σύνθεσης και της Sacha Jean-Baptiste στο κομμάτι της σκηνικής παρουσίασης για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, ο κρατικός ραδιοτηλεοπτικός φορέας του νησιού της Αφροδίτης, ολοκληρώνει την ομάδα «κλειδώνοντας» στο κομμάτι της εκπροσώπησης την Τάμτα, ένα από τα πιο δυνατά χαρτιά της Ελληνικής μουσικής βιομηχανίας!

Εν αναμονή λοιπόν για την πρώτη ακρόαση του «Replay», του τραγουδιού που θα αποτελέσει την συμμετοχή της Κύπρου στον 64ο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision.

Η Τάμτα, σε ζωντανή σύνδεση με τον Ανδρέα Γιόρτσιο στη σημερινή (21-12-2018) εκπομπή «Happy Hour» στο ΡΙΚ 1, μίλησε για τη συμμετοχή της στον επερχόμενο Διαγωνισμό της Eurovision για λογαριασμό Μεγαλονήσου.

Εδώ μπορείτε να δείτε όλη τη συνέντευξη:

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΑΜΤΑ!

Πηγή: OGAE Greece