Κύπρος: Ακούστε το “Replay” της Τάμτα!

1
SHARE

Από τις χώρες που ήδη παίζουν δυνατά στο χώρο της Eurovision φέτος είναι χωρίς αμφιβολία η Κύπρος. Μετά τη 2η θέση στον περσινό διαγωνισμό, χάρη στο “Fuego” και την Ελένη Φουρέιρα, το CyBc (ΡΙΚ) αναθέτει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά τα… ηνία της εκπροσώπησης στον διεθνώς αναγνωρισμένο συνθέτη και τραγουδοποιό Alex P. (Άλεξ Παπακωνσταντίνου).

Το “Replay”, που αποτελεί φέτος τη συμμετοχή του νησιού της Αφροδίτης στον Ευρωπαϊκό διαγωνισμό τραγουδιού, έχει δημιουργηθεί από τον Alex P., τον Teddy Sky, τον Viktor Svensson, τον Kristoffer Fogelmark και τον Albin Nedler. Ερμηνεύτρια και εκπρόσωπος της χώρας στον διαγωνισμό δεν είναι άλλη από την Τάμτα, το όνομα της οποίας ανακοινώθηκε επίσημα στις 21 Δεκεμβρίου 2018 ενώ την σκηνοθετική επιμέλεια επί σκηνής της Eurovision θα αναλάβει για 2η συνεχόμενη χρονιά η Sacha Jean-Baptiste.

Στις 24 Φεβρουαρίου 2019, το επίσημο κανάλι της Τάμτα στο YouTube σε συνεργασία με το ΡΙΚ, έδωσαν στη δημοσιότητα ένα επίσημο teaser του “Replay” διάρκειας 40 δευτερολέπτων. Το απόσπασμα αυτό χρησιμοποιήθηκε σαν προάγγελος της σημερινής, επίσημης κυκλοφορίας του τραγουδιού.

Η επίσημη πρεμιέρα του “Replay” πραγματοποιήθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΡΙΚ στις 20:30 με την παρουσίαση τόσο του ολοκληρωμένου τραγουδιού όσο και του επίσημου video clip του κομματιού, το οποίο έχει επιμεληθεί ο σκηνοθέτης Γιάννης Μιχελόπουλος. Μισή ώρα αργότερα, στις 21:00 το video clip “ανέβηκε” και στο επίσημο κανάλι της τραγουδίστριας στο YouTube.

Πηγή: OGAE Greece