Κωνσταντίνος Χριστοφόρου feat. One “Δύσκολα τα πράγματα” | Teaser

0

Εύκολα αποδεικνύονται τα πράγματα για τον Κωνσταντίνο Χριστοφόρου και την νέα του κυκλοφορία με τίτλο “Δύσκολα τα πράγματα“!

Ο καλύτερος pop τραγουδιστής της γενιάς του συναντά τα αγαπημένα του 80s και τους χαρακτηριστικούς, πασίγνωστους ήχους της εποχής εκείνης που κυριαρχούν αυτή τη στιγμή σε όλο τον πλανήτη και μας παρουσιάζει το δυναμικό και συναρπαστικό τραγούδι “Δύσκολα τα πράγματα”, σε μουσική και στίχους του Κωνσταντίνο Χριστοφόρου.

Ο Κωνσταντίνος δεν θα μπορούσε να μην επιστρατεύει για άλλη μια φορά το συγκρότημα του, τους One, για ακόμα ένα featuring στο follow up του πασίγνωστου πια “Billy Bam Bam”, που έγινε μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του 2020 και μαζί μας παρουσιάζουν το adult pop τραγούδι “Δύσκολα τα πράγματα”, τίτλος επίκαιρος που ταιριάζει απόλυτα στις μέρες μας και που σίγουρα θα τραγουδηθεί πολύ και θα γίνει σλόγκαν.

Το τραγούδι τους με τίτλο “Δύσκολα τα πράγματα” θα κυκλοφορήσει ψηφιακά από την Minos EMI αυτή την Παρασκευή 2 Οκτωβρίου ενώ το music video του τραγουδιού θα κάνει YouTube πρεμιέρα την Δευτέρα 5 Οκτωβρίου.