Κωνσταντίνος Φραντζής “Τέλος και αρχή” (Video Premiere)

0
SHARE

Ο Κωνσταντίνος Φραντζής συναντά τον κορυφαίο παραγωγό Alex Leon στην πρώτη κυκλοφορία του ως μέλος της οικογένειας της Panik Records!

Ο Κωνσταντίνος Φραντζής, πολυτάλαντος και πολυάσχολος έχει καταφέρει παρά το νεαρό της ηλικίας του να αξιοποιήσει στο έπακρο την καλλιτεχνική του φύση και να χαράξει μια πορεία αξιοζήλευτη στον χώρο του θεάματος.

Ο αθλητισμός (κολύμβηση, μπάσκετ, kickboxing) από μικρή ηλικία καθώς και το πολύ όμορφο παρουσιαστικό του αποτέλεσε σημαντική απαρχή στην ενασχόληση του με το μόντελινγκ . ‘Ηδη από τα 18 του χρόνια ξεπέρασε τα ελληνικά σύνορα και βρέθηκε στο Μιλάνο με μεγάλη επιτυχία ως μοντέλο. Συμμετείχε σε αρκετές διαφημιστικές καμπάνιες καθώς και τηλεοπτικές σειρές με πιο πρόσφατη την συμμετοχή του στο πολύ επιτυχημένο σήριαλ του Mega, Μάνα Χ Ουρανού. Την πολύ τιμητική πρόταση για να περάσει από ακρόαση για τον ρόλο την έκανε ο ίδιος ο Γιώργος Φειδάς, σεναριογράφος της σειράς.

Το μεγάλο πάθος και όνειρο του υπήρξε η ενασχόληση με την μουσική και το τραγούδι, έμαθε μόνος του κιθάρα, παρακολούθησε μαθήματα φωνητικής και πλέον γεμάτος όρεξη, ζωντάνια, φρεσκάδα και εφόδια το αφοπλιστικό του χαμόγελο, την γλυκύτητα και ευαισθησία που τον χαρακτηρίζει, ο ανερχόμενος ερμηνευτής είναι αποφασισμένος να αφήσει το δικό του στίγμα στην νέα μουσική πραγματικότητα.

Ήδη από την αρχή της μουσικής καριέρας του συνεργάστηκε με πολύ μεγάλα ονόματα της ελληνικής δισκογραφίας όπως τον Γιώργο Μαζωνάκη και την Πάολα, ενώ εμφανίζεται σε διάφορες μουσικές σκηνές με την μπάντα του.