Κωνσταντίνος Παπαδόπουλος “Δεν είσαι εδώ” | Νέο τραγούδι

0
SHARE

Δεν είσαι εδώ”  είναι ο τίτλος της μελωδικής μπαλάντας που θα μπει στις καρδιές όλων! Ο πρωτοεμφανιζόμενος και πολλά υποσχόμενος καλλιτέχνης Κωνσταντίνος Παπαδόπουλος  με τη ζεστή φωνή του ερμηνεύει ευαίσθητα και με μοναδικό τρόπο αυτό το υπέροχο τραγούδι σε μουσική Στάθη Ξένου και στίχους Γιώργου Αδαμαντίδη.

Αναμφισβήτητα θα μπει σε όλα τα playlist των ραδιοφώνων… Μια μπαλάντα που σίγουρα θα θέλετε να ακούσετε ξανά και ξανά!

Ο Κωσταντίνος Παπαδόπουλος γεννημένος στο Μόναχο, στην ηλικία των μόλις 9 ετών κατάλαβε ότι το πάθος του είναι η μουσική, ξεκινώντας με μαθήματα κλασικής και ακουστικής κιθάρας, ενώ παράλληλα χανότανε ατέλειωτες ώρες σε οίκους μουσικής, studio ηχογραφήσεων και νυχτερινά κέντρα με ζωντανή μουσική. Στα 14 από την αγάπη του για τη μουσική και το λαϊκό κυρίως τραγούδι, αρχίζει τις εμφανίσεις του. Μετέπειτα παρακολουθεί μαθήματα φωνητικής, ενώ σπουδάζει και ηχοληψία. Το 1995 ξεκινάει ως τραγουδιστής σε νυχτερινά κέντρα, όπου συνεργάζεται με πολλά μεγάλα ονόματα της Αθηναϊκής πίστας.

Από τότε έως και σήμερα ασχολείται αποκλειστικά με τη μουσική και το τραγούδι. Τα τελευταία τρία χρόνια εργάζεται σε γνωστό μουσικό μεζεδοπολείο στη Γλυφάδα