Κωνσταντίνος Κουφός: “Τα ποτήρια μας ψηλά” Τρία εκατομμύρια προβολές σε τρεις εβδομάδες κυκλοφορίας

0
SHARE

To νέο official single του Κωνσταντίνου ΚουφούΤα ποτήρια μας ψηλά” σπάει όλα τα ρεκόρ. Περισσότερες από τρία εκατομμύρια προβολές σε μόλις 3 Εβδομάδες κυκλοφορίας.

Ο Κώνσταντίνος Κουφός, επέστρεψε με ολοκαίνουργιο single! Μετά από δυο μεγάλες επιτυχίες “Η πιο ωραία στην Ελλάδα“, και “Μετρώ αντίστροφα” που έσπασαν ρεκόρ προβολών στο Youtube, ο Κωνσταντίνος Κουφός , μας παρουσίασε το νέο του τραγούδι “Τα ποτήρια μας ψηλά” , σε σκηνοθέσία του Βαγγέλη Τσαουσόπουλου.

Ο Νο1 Viral καλλιτέχνης στην Ελλάδα, έχει κατακτήσει το Youtube και κάθε του κομμάτι ξεπερνάει τα δικά του ρεκόρ. Σε μόλις 3 εβδομάδες κυκλοφορίας ο Κωνσταντίνος Κουφός ξεπέρασε τις τρία εκατομμύρια προβολές για το νέο του videoclip “Τα ποτήρια μας ψηλά”.

Ένας καλλιτέχνης που τον αγκαλιάσε το κοινό από το πρώτο του κιόλας single, με μια σταθερά ανοδική πορεία, έχοντας αποσπάσει και το βραβείο του Καλύτερου Πρωτοεμφανιζόμενου Καλλιτέχνη στα Mad Video Music Awards 2016.

Ο Κωνσταντίνος Κουφός εμφανίζεται στο πιο πολυσυζητημένο σχήμα της νυχτερινής Αθήνας, στο Κέντρο Αθηνών στο πλευρό του Σάκη Ρουβά, της Πάολα και της Τάμτα.

Κυκλοφορεί από την Panik Platinum!