Κωνσταντίνος Αργυρός “Αποχωρώ”: Το ευφάνταστο video για τη νέα του επιτυχία!

0
SHARE

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός, ο πιο επιτυχημένος λαϊκός καλλιτέχνης της γενιάς του, μας μεταφέρει τη νέα του μεγάλη επιτυχία, «Αποχωρώ», μέσα από ένα πρωτότυπο lyric video!

Η δυναμική μπαλάντα «ντύθηκε» με ένα κινηματογραφικής αισθητικής, lyric video, σε σκηνοθεσία Αλέξανδρου Κωστελίδη/ Bodega Visuals, όπου, παράλληλα με τους στίχους, αποτυπώνεται το συναίσθημα της απώλειας όπως το βιώνουν διαφορετικοί άνθρωποι.

Στο «Αποχωρώ» ο Κωνσταντίνος Αργυρός συναντά στο στούντιο τον καλό του φίλο Νίνο Ξυπολιτά, που υπογράφει τη μουσική και τους στίχους και το αποτέλεσμα της συνεργασίας τους είναι ένα εντυπωσιακό τραγούδι που περιλαμβάνεται στο πλατινένιο album Το Κάτι Παραπάνω και αγαπήθηκε, όπως και όλα τα υπόλοιπα, από την πρώτη στιγμή της κυκλοφορίας του.

Ήδη, το «Αποχωρώ» βρίσκεται σε υψηλές θέσεις του ραδιοφωνικού airplay, με τον Κωνσταντίνο Αργυρό να συνεχίζει έτσι το ανεπανάληπτο προσωπικό του ρεκόρ των επιτυχιών, καθώς σχεδόν όλα τα τραγούδια του album Το Κάτι Παραπάνω, που κυκλοφορεί από την Panik Platinum, έχουν κατακτήσει την κορυφή του ελληνικού Official IFPI Airplay Chart by MediaInspector και μετρούν εκατομμύρια Brea, σκαρφαλώνοντας στο no1 των τάσεων.