Κυριακή Δερέμπεη “Κάιρο” | Video Premiere

0
SHARE

Η Κυριακή Δερέμπεη με την κρυστάλλινη, μαγευτική φωνή, αν και πολύ νεαρή, είναι μια πολυτάλαντη προσωπικότητα που κουβαλα στις μουσικές αποσκευές της πολλά χρόνια μουσικής παιδείας πάνω στην παραδοσιακή και την Βυζαντινή μουσική.

Πρόσφατα ξεκίνησε τη συνεργασία της με την Final Touch παρουσιάζοντας μια εξαιρετική νέα εκτέλεση του τραγουδιού «Κάιρο» που γράφτηκε από τον Στέφανο Κορκολή, σε στίχο της Άντας Δούκα.

Το τραγούδι αυτό, με τις οριεντάλ επιρροές του και, φυσικά, την εξαιρετική ενορχήστρωση που επιμελήθηκε ο Λεωνίδας Τζίτζος, είναι μια πολύ ξεχωριστή σύνθεση που παντρεύει τον παραδοσιακό ήχο με πολύ μοντέρνα παραγωγή και αισθητική.

Η ερμηνεία της Κυριακής, που κρύβει στις φωνητικές της χορδές τον καημό της προσφυγιάς της Μικράς Ασίας, απογειώνει αυτή την ταξιδιάρικη μελωδία.

Το τραγούδι που συγκίνησε και δέχτηκε καταιγισμό θετικών αντιδράσεων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, οπτικοποιήθηκε από τον Βασίλη Κατερινόπουλο με αποτέλεσμα ένα άρτια σκηνοθετημένο video clip!

Η αιθέρια παρουσία της Κυριακής προβάλλεται πάνω σε επιβλητικά τοπία από διάφορα μέρη της Ελλάδας, διανθισμένες με ανατολίτικα στοιχεία που προσδίδουν μια ethnic ατμόσφαιρα.

Ένα άκρως νοσταλγικό και ταξιδιάρικο video clip που αποτελεί την ιδανική οπτική επένδυση για ένα τόσο μαγευτικό τραγούδι. Ένα πάντρεμα από εικόνες και ήχους της Ελλάδας και της Ανατολής που εκφράζει απόλυτα την προσωπικότητα της ερμηνεύτριας.

Δείτε το νέο της video clip και αφήστε τη φωνή της να σας ταξιδέψει σε τόπους μαγικούς και εξωτικά τοπία!