Κυπριακή έκπληξη με άρωμα… Grande Amore

0
SHARE

Η Ελληνοκύπρια ερμηνεύτρια και δημιουργός Marian Georgiou τα τελευταία χρόνια έχει καταφέρει να συνεργαστεί με κάποια από τα μεγαλύτερα ονόματα της Ιταλικής μουσικής σκηνής.

Αξίζει μόνο να αναφέρουμε τη συνεργασία της με το Roberto Casalino, που είναι από τους πιο γνωστούς Ιταλούς δημιουργούς. Ανάμεσα στις τεράστιες επιτυχίες του είναι τα “Non ti scordar mai di me” και “Novembre”  με τη Giusy Ferreri που σκαρφάλωσαν στις πρώτες θέσεις των Ιταλικών αλλά και Ευρωπαϊκών charts.

Πιο πρόσφατα συνεργάστηκε με τον Pietro Cremonesi, γνωστό σε όλους μας μέσα από την τεράστια επιτυχία της Laura Pausini, “La solitudine“.

Τώρα έρχεται με άλλη μία «μεγάλη» συνεργασία η οποία δημοσιεύτηκε στα Ιταλικά blogs. Πρόκειται για τη συνεργασία της με τον Francesco Boccia, τον Ιταλό δημιουργό της τεράστιας επιτυχίας των Il Volo, “Grande amore“,  που διασκευάστηκε και στα Ελληνικά από τον Αντώνη Ρέμο.

Όπως αναφέρεται θα ερμηνεύσουν μαζί ένα καινούργιο τραγούδι που θα κυκλοφορήσει μέσα στον Οκτώβριο στην Ιταλία, Ελλάδα και Κύπρο.

Το τραγούδι θα κυκλοφορήσει στα Ιταλικά και Ελληνικά. Τους Ιταλικούς στίχους υπογράφει ο Francesco Boccia και τους Ελληνικούς στίχους η Βίκυ Γεροθόδωρου. Η μουσική γράφτηκε από τη Marian και τον Έλληνα συνθέτη Σπύρο Μεταξά.

Μάλιστα όπως αναφέρεται στα δημοσιεύματα το τραγούδι θα έχει και πολιτιστικό σκοπό.