Κυκλοφόρησε το music video του Leonard Cohen για το τραγούδι “The Hills”

0
SHARE

Το βίντεο για το τραγούδι του Leonard CohenThe Hills” μόλις κυκλοφόρησε. Το συγκινητικό track είναι το νέο single από την πρώτη κυκλοφορία μετά τον θανατό του καλλιτέχνη, το “Thanks For The Dance” και έχει ήδη συζητηθεί για την μοναδικότητά του από την Daily Mail και την The Scotsman.

Σε σκηνοθεσία του Vincent Haycock, το βίντεο ακολουθεί τον Γάλλο σταρ του σινεμά Issach de Bankole σε ένα ταξίδι προς το άγνωστο. Περιφερόμενος στους δρόμους του Τέξας ο πρωταγωνιστής αναπολεί το παρελθόν του καθώς δοκιμάζει και ο ίδιος το χαρακτηριστικό καπέλο του Leonard Cohen και για μία στιγμή εμψυχώνει τον άνθρωπο πίσω από την μουσική. Γεμάτο οπτικές αινιγματικές μεταφορές, το “The Hills” είναι ένα όμορφο κινηματογραφικό αφιέρωμα για το μόνο τραγούδι από το “Thanks For The Dance” που έγραψε εξολοκλήρου ο Cohen.

Η ιστορία του τραγουδιού ξεκινάει το 2006 ως ένα draft που είχε ακόμα τον τίτλο “Book Of Longing”. Καθώς οι στίχοι και η ενορχήστρωση αναπτύχθηκε, το “The Hills” προοριζόταν για τον δίσκο “You Want It Darker” αλλά κρατήθηκε, τελειοποιήθηκε και έπειτα κυκλοφόρησε με το “Thanks For The Dance”. To “The Hills” γράφτηκε και ενορχηστρώθηκε από τον Leonard Cohen και είναι σε παραγωγή του Adam Cohen και του Patrick Watson.

To “Thanks For The Dance” κυκλοφόρησε το προηγούμενο έτος και είναι μία πολύτιμη συλλογή νέων τραγουδιών από ένα από τα πιο σημαντικά πολιτιστικά είδωλα της μοντέρνας ιστορίας. Σε συνεργασία με τον παραγωγό Adam Cohen, φίλοι και συνεργάτες του Leonard Cohen συγκεντρώθηκαν για να ολοκληρώσουν το έργο που είχε ξεκινήσει ο ίδιος, φτιάχνοντας ένα album που συνεχίζει να επηρεάζει και να εμπνέει το κοινό σε όλο τον κόσμο.

  • Λίγα λόγια για τον Leonard Cohen

O Leonard Cohen ήταν ένας master τραγουδοποιός, μουσικός, ποιητής, νοβελίστ και visual artist του οποίου η δουλειά έχει αγγίξει εκατομμύρια ζωές με μία καριέρα που κράτησε έξι δεκαετίες. Έχοντας πουλήσει πάνω από 23 εκατομμύρια δίσκους παγκοσμίως και έχοντας εκδώσει 12 βιβλία, η επιρροή του Cohen στον κόσμο της μουσικής και του θεάτρου είναι ανεκτίμητη.

Ο Cohen έχει τιμηθεί με Grammy Lifetime Achievement Award (2010), έχει ενταχθεί στο Rock & Roll Hall of Fame (2008), στο Canadian Music Hall of Fame (2006), στο Canadian Songwriters Hall of Fame (2006) και στο Songwriters Hall of Fame (2010).

Έχει λάβει το πολύ σημαντικό Principe de Asturias Prize (2011), το Glenn Gould Prize (2011), και τους υψηλότερους τιμητικούς τίτλους του Καναδά – Officer of the Order of Canada (1991), Companion to the Order of Canada (2003) και Grand Officer of the National Order of Quebec (2008).

To “Thanks For The Dance” κυκλοφορεί από την Panik Records και την Sony Music