Κυκλοφορεί ο νέος δίσκος της Στέλλας Μαρνελάκη με τον τίτλο «Της φωτιάς έχω ψυχή»

  0
  SHARE

  H Spider Music σας παρουσιάζει τον νέο δίσκο της Στέλλας Μαρνελάκη με τον τίτλο Της φωτιάς έχω ψυχή.

  Η Στέλλα Μαρνελάκη κατάγεται από την Κρήτη και συγκεκριμένα από το Θραψανό Ηρακλείου, όμως έχει μεγαλώσει στην Αθήνα. Από τα 15 της χρόνια ασχολείται επαγγελματικά με το τραγούδι, έχει πολλές δισκογραφικές συμμετοχές σε δίσκους καταξιωμένων συναδέλφων της. Έχει συνεργαστεί με τους περισσότερους και επί σκηνής όπως ο Χαράλαμπος Γαργανουράκης και η Ρία Κούρτη, περιοδείες σε Καναδά, Αμερική, Αυστραλία και όλη την Ευρώπη, έχει ασχοληθεί με την Κρητική και Παραδοσιακή μουσική.

  Ο δίσκος «Της φωτιάς έχω ψυχή» είναι η πρώτη της ολοκληρωμένη προσωπική δισκογραφική δουλειά και συνεργάστηκε με τους συνθέτες, Πασχάλη Τόνιο που έχει υπογράψει τα 8 τραγούδια του δίσκου και Δημήτρη Παρασκευόπουλο τα υπόλοιπα 4.

  Τους στίχους υπογράφουν οι : Σαράντης Αλιβιζάτος, Γιώργος Λεκάκης, Μαρία Παπαδάκη, ΕΚΙ, Γιάννης Τσατσόπουλος, Ερασμία Πεδιαδιτάκη, Άννα Πασχάλη, Κωνσταντίνος Κυρίτσης, Λίλα Κατσόγιαννη και Μάρω Μπιζάνη.

  Την ενορχήστρωση έκανε ο Πολύκλειτος Πελέλης , φωνητικά ο Κώστας Σέγγης και ο Γιάννης Μυτιληναίος που επίσης ερμηνεύει μαζί της το τραγούδι «Ευδοκία».