Κούπες & Άλκης Κεχαγιάς “Όσο με κρατάς” | Video Premiere

0
462

Οι Κούπες είναι μια πενταμελή μπάντα από την Καστοριά και μόλις κυκλοφόρησαν το νέο τους single &  video clip με τίτλο “Όσο με κρατάς“.

Στο κομμάτι συμμετέχει ο Άλκης Κεχαγιάς (Μ3ΜΦ1Σ), τόσο φωνητικά όσο και υποκριτικά στο βιντεοκλίπ που γυρίστηκε στο Prague, από τον Γιάννη Ηλιόπουλο.

Στίχοι:
Πες μου αν μπορώ, να τα καταφέρω
ξέρεις προσπαθώ, πού θα βγει δεν ξέρω
όσο είμαι εδώ κι όσο ανασαίνω
άλλα θα τα ζω κι άλλα θα υπομένω…

Λόγια μη μου λες, μόνο να μ’ αγγίζεις
πόνε αν μ’ακούς, μη με βασανίζεις…

Όσο με κρατάς, τόσο εγώ θα μένω εδώ
όσο μ’αγαπάς καρδιά μου, νιώθω ότι ζω

Το “Όσο με κρατάς” περιλαμβάνεται  στο νέο album του συγκροτήματος, το οποίο κυκλοφόρησε πρόσφατα.

Koupes Band01Λίγα λόγια για τις Κούπες

Οι «Κούπες» είναι ελληνόφωνο ροκ συγκρότημα με καταγωγή από την πόλη της Καστοριάς. Ξεκίνησαν την πορεία τους το 2017 μέσω μιας σύμπραξης ιδεών και καινοτομιών 5 μουσικών με πλούσιο μουσικό βιογραφικό. Το αποτέλεσμα ήταν η δημιουργία μιας μπάντας που συνδιάζει σύγχρονα ακούσματα αλλά και με παραδοσιακές πινελίες και πειραματισμούς. Όλα αυτά, κάτω από ένα ροκ πρίσμα που δίνει μια μοναδικότητα στον ήχο.

Στα φωνητικά βρίσκουμε την Αθηνά Δέλλιου, με πολλά Jazz και Blues ακούσματα, οδηγεί την μπάντα εξαιρετικά, παρά το νεαρό της ηλικίας της.

Στην κιθάρα και στα δεύτερα φωνητικά βρίσκουμε τους Μπάμπη Στεφανίδη και Αχιλλέα Παρτζίκα, με πολλά μουσικά χιλίομετρα στις πλάτες τους με καταξιωμένα μουσικά σχήματα όπως οι Μειδίαμα, οι Scars of Tears, οι Snow Crow, οι Kiss of Judas, οι Mary Jane’s last dance και πολλά ακόμα, δένουν αρμονικά μέσω των riffs δημιουργώντας έναν συμπαγή ροκ ήχο.

Στο μπάσο βρίσκεται ο Σάκης Σαράφας, όπου σαν μπασίστας των Slavedom, Darkness veil, Censored, Clonocide, Tales of rock κ.α, δίνει στην μπάντα αυτό που ακριβώς χρειάζεται στο μπάσο.

Στα τύμπανα είναι ο Χρήστος Πολύζος, με ενέργεια και τρομερά επαγγελματικό στύλ, όντας ντράμερ για χρόνια στους Scars of tears, Μειδίαμα, Snow crow, Slavedome, Clonocide, συμπληρώνει το project που λέγεται «Κούπες».