Κατερίνα Κυριαζή “Ασπιρίνη” | Video Premiere

0
SHARE

Η Κατερίνα Κυριαζή είναι η νέα και όμορφη λαϊκή φωνή που περιμέναμε να εμφανιστεί εδώ και χρόνια στη δισκογραφία, εντυπωσιάζοντας τους πάντες με την ιδιαίτερη χροιά και την αφοπλιστική εκφραστικότητα της.

Η νέα λαϊκή φωνή, που εντυπωσιάζει!  Ο λόγος για την Κατερίνα Κυριαζή η οποία πρόσφατα μας παρουσίασε την επιτυχία της που εντυπωσίασε, με τίτλο “Ασπιρίνη”,  η οποία οπτικοποιήθηκε!

Τη μουσική του τραγουδιού υπογράφει ο Βασίλης Γαβριηλίδης και τους στίχους ο Θάνος Παπανικολάου.

Σε σκηνοθεσία του Γιάννη Παπαδάκου και εικαστική επιμέλεια του γνωστού για την άψογη αισθητική του Δημήτρη Σκουλού και του Μιχάλη Παπανικολάου, αυτό το video clip φανερά διαφέρει από τα περισσότερα του είδους! Σπουδαίο ρόλο στην εικόνα παίζουν και τα ρούχα της Κατερίνας Κυριαζή, δημιουργίες των οίκων Alexander McQueen, Marni και της Ελληνίδας Mary Katrantzou, που διαπρέπει στο εξωτερικό. Το styling επιμελήθηκε ο Σπύρος Σαββίνος.

Το τραγούδι “Ασπιρίνη” προκάλεσε αμέσως αίσθηση ήδη από τα teaser που κυκλοφόρησαν πριν λίγες βδομάδες στα social media και έγινε αμέσως viral στον κύκλο όσων αγαπούν την καλή ελληνική μουσική, χωρίς καν να γνωρίζουν ποια είναι η τραγουδίστρια που το τραγουδάει. Πίσω από το τραγούδι αποκαλύπτεται τώρα δυναμικά με το video clip η όμορφη και νέα λαϊκή τραγουδίστρια Κατερίνα Κυριαζή.

Kυκλοφορεί από την Cobalt Music.