Κατερίνα Ζάγκλα “Δεν σε ερωτεύτηκε κανείς” | Video Premiere

0
SHARE

Η Κατερίνα Ζάγκλα μας παρουσιάζει το νέο της video clip που οπτικοποιεί το ήδη επιτυχημένο τραγούδι της «Δεν σε ερωτεύτηκε κανείς».

Στο video clip ξετυλίγεται με ρεαλισμό, που παραπέμπει σε ταινία μικρού μήκους, αλλά και με όμορφα εικαστικά πλάνα η ιστορία του τραγουδιού, που αποτελεί μια σπουδή στην απουσία και την διάψευση του ερωτικού ονείρου, δίνοντας, όμως με το τελευταίο πλάνο, δικαίωμα στην ελπίδα να επιβιώνει και στις πιο αντίξοες συνθήκες.

Τους στίχους και τη μουσική του τραγουδιού υπογράφει η προικισμένη τραγουδοποιός Μάγδα Βαρούχα.

Το video clip του τραγουδιού «Δεν σε ερωτεύτηκε κανείς» αποδεικνύει για μια ακόμη φορά ότι η Κατερίνα Ζάγκλα διαθέτει το ερμηνευτικό ταλέντο και τη σκηνική λάμψη που απαιτούνται για μια σπουδαία καριέρα.

Παρά το νεαρό της ηλικίας της έχει την απαραίτητη ωριμότητα και την αισθητική επάρκεια για να διακριθεί σε ένα χώρο απαιτητικό και ανταγωνιστικό όπως είναι αυτός του τραγουδιού.

Η σκηνοθεσία και το μοντάζ του video clip έχουν γίνει από τον εξαιρετικό Φώτη Φωτίου που καταφέρνει να αποδώσει με άρτιες εικαστικά εικόνες τις λεπτές ισορροπίες των συναισθημάτων που χαρακτηρίζουν το τραγούδι «Δεν σε ερωτεύτηκε κανείς».

Κυκλοφορεί από το Ogdoo Music Group