“Κατειλημμένος”: Το νέο καλοκαιρινό hit των αδελφών Σπανομάρκου!

0
SHARE

Μια έκρηξη καλοκαιριού και jazz είναι το νέο τραγούδι των διεθνώς διακεκριμένων μουσικοσυνθετών Αρετής και Ιωάννας Σπανομάρκου!

Είναι το πρώτο που ανακοινώνεται από τον πολυαναμενόμενο νέο δίσκο τους, με μελοποιήσεις ποιημάτων σύγχρονων Ελλήνων στιχουργών και ποιητών από κάθε γωνιά της Ελλάδας, με την υπογραφή της Αρετής και της Ιωάννας Σπανομάρκου στην μουσική σύνθεση!

Ο “Κατειλημμένος” σε ερμηνεία Σωτήρη Ψυλλάκη και σε στίχους του βραβευμένου συγγραφέα από την Ένωση Ελλήνων Λογοτεχνών, Σωτήρη Λ.Δημητρίου, σε ταξιδεύει με ένα απαλό αεράκι στις μυθικές πηγές του Αχέροντα στην Θεσπρωτία, από όπου έλκουν την καταγωγή τους οι συνθέτριες αλλά και ο στιχουργός.

Ατμοσφαιρική κιθάρα αλά Santana, αισθησιακό σαξόφωνο,και έθνικ κρουστά στολίζουν το τραγούδι, που όπως και όλος ο επερχόμενος δίσκος, είναι εμπνευσμένο από την φύση.

Το τραγούδι “Κατειλημμένος”, είναι ένα μείγμα έντεχνου και latin, ομως πάντα με την χαρακτηριστικο ύφος των αδελφών Σπανομαρκου,των οποίων οι συνθέσεις κάνουν το γύρο του κόσμου και φέρνουν αλλεπάλληλα χρυσά μετάλλια από τους σημαντικότερους μουσικούς διαγωνισμούς παγκοσμίως. Πάντα κρατώντας το χρώμα και τον ήχο της Ελλάδας στην μουσική τους, αναζωπυρωνουν το ενδιαφέρον των ξένων ακροατών στην μουσική της χώρας μας.

Σύντομα ακολουθούν και τα υπόλοιπα κομμάτια του νέου album, με τη συμμετοχή πολλών ερμηνευτών, και θα κυκλοφορήσουν από όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες!