Καθαρά Δευτέρα 2 Μαρτίου οι Argon live στο Θέμα

0

Οι Argon ζωντανά στο «Θέμα» την Καθαρά Δευτέρα στις 2 Μαρτίου θα παρουσιάσουν ένα εορταστικό πρόγραμμα με δικά τους τραγούδια και γνωστές διασκευές και σας καλούν για μια ξεχωριστή γιορτή.

Οι Αrgon ξεκίνησαν πριν οκτώ χρόνια στην Λάρισα. Αποτελούνται από τους Βασίλη Γεωργάκη – λαούτο, Παναγιώτη Ευαγγέλου – ηλεκ. Κιθάρα, Σάκη Μωυσίδη – ντραμς, Διονύση Ευαγγέλου – ακουσ. Κιθάρα, Βασίλη Λιάκο – μπάσο και Διονύση Παναγιώτου – πνευστά.

Κινούμενοι σε έντεχνα, παραδοσιακά και rock μονοπάτια παρουσιάζουν με τον δικό τους ξεχωριστό τρόπο γνωστά τραγούδια, ενώ παράλληλα δημιουργούν και το δικό τους πρώτο άλμπουμ το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 2020. Προς το παρόν έχουν κυκλοφορήσει δυο singles.΄

Έχουν παίξει σε περιοχές της Λάρισας, των Γρεβενών, της Καρδίτσας, της Κοζάνης και της Θεσσαλονίκης, καθώς και σε διάφορα Φεστιβάλ. Επίσης έχουν συμμετάσχει σαν opening act σε συναυλίες της Ματούλας Ζαμάνη, του Παύλου Παυλίδη κ.α.

Μέσα απ’ την δουλειά τους θέλουν να εκφράσουν με τα δικά τους τραγούδια και με τον δικό τους τρόπο, την άποψη τους για την ελληνική και παγκόσμια μουσική!

Καθαρά Δευτέρα 2 Μαρτίου
Ώρα έναρξης 16:00
Τηλ 24920 29193

Θέμα Coffee Music Bar
Πολυτεχνείου 3
Τύρναβος