Καίτη Γαρμπή “Κοίτα σ’ αγαπάω” | Teaser

0
SHARE

Η αγαπημένη  Καίτη Γαρμπή, επιστρέφει με ολοκαίνουργιο τραγούδι!

Το “Κοίτα σ’ αγαπάω” αποτελεί πρώτο δείγμα της πολυαναμενόμενης διεθνής συνεργασίας της Καίτης Γαρμπή με τον διάσημο Τούρκο τραγουδιστή Burak Kut, αφού εκτός από solo single, πρόκειται να κυκλοφορήσει και σε ντουέτο από τους δύο καλλιτέχνες, στην Ελλάδα, την Τουρκία και σε 40 ακόμα χώρες!

Η σύνθεση και η ενορχήστρωση είναι του Θάνου Γεωργουλά, και οι στίχοι της Ναταλίας Γερμανού.

Πρόκειται για ένα project υψηλών προδιαγραφών με την παραγωγή μοιρασμένη σε Ελλάδα, Τουρκία και Αγγλία. Η φωνή στα σόλο της Καίτης Γαρμπή έχει γραφτεί στην Ελλάδα, στο studio BK. Στην Κωνσταντινούπολη, ηχογραφήθηκαν οι φωνές των 2 καλλιτεχνών μαζί, καθώς και τα διάσημα «22 Τουρκικά βιολιά», που έχουν συμμετάσχει σε παραγωγές της Shakira και της Rihanna! Η μίξη και το mastering γίνεται στο Boutique studio στο Λονδίνο από τον σπουδαίο Matteo Cifelli (www.matteocifelli.com).

Παράλληλα, αυτές τις μέρες η Καίτη Γαρμπή βρίσκεται μαζί με τον Burak Kut στην Μύκονο για τα γυρίσματα του επερχόμενου video clip σε σκηνοθεσία Βικτωρίας Βελλοπούλου.

Την Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου θα απολαύσουμε την μοναδική Καίτη Γαρμπή στο ολοκαίνουργιο “Κοίτα σ’ αγαπάω” που έρχεται από την Panik Platinum!