“Κάβο αμόρε” | Νέο άλμπουμ

  0
  SHARE

  Οι Σειρήνες που σε μαγεύουν με το τραγούδι τους και σε φθάνουν στον βυθό. Ο πόνος του χωρισμού που στο τέλος σε βγάζει σε μια όμορφη ανατολή και λες ξανά Φέγγε καρδιά.

  Η μάνα που ήθελε ν’ ακολουθήσω τον δρόμο της Αρετής, αλλά Εγώ δεν ήμουνα Θεός. Τα χαρτιά της ευτυχίας που ενώ νομίζω πως τα βλέπω, είναι πάντα Μισοκρυμμένα. Το Παζάρι των ισχυρών που κούρασε τους πολλούς. Μια κοπελιά που ντύθηκε Ανθισμένη μυγδαλιά για να βρει τη χαρά. Ο Έρως που τα δίνει όλα κι η Έρις που τα παίρνει όλα. Ο ανεκπλήρωτος έρωτας, το Κάβο αμόρε. Δυο Γαλάζιες γαλέρες που κάνουν τις νύχτες φωτεινές. Οι ξεχασμένοι από ανθρώπους και Θεούς Απόντες. Ειν’ η ψυχή μια πεταλούδα και το πέταγμά της ατέρμονο. Ο Τζίμι απ’ την Ιντιάνα και το σκοτωμένο αμερικάνικο όνειρο.

  12 τραγούδια που προσδοκούν να σας ταξιδέψουν! Δυο ανερχόμενοι δημιουργοί, ο Χρήστος Παπανίκος στη μουσική και η Αγγελική Καραπάνου στους στίχους.

  Συνοδοιπόροι τους στην ερμηνεία των τραγουδιών, o καταξιωμένος Τάκης Κωνσταντακόπουλος, που έχει συνομιλήσει με το έργο των μεγαλύτερων Ελλήνων ποιητών και συνθετών, o Βαγγέλης Κορομηλής, τραγουδιστής των μπουάτ, γνωστός από τη θητεία του στην Απανεμιά, o Γιώργος Ντόβολος, πιστός στη σπουδή της βυζαντινής και παραδοσιακής μουσικής, που τις υπηρετεί από διάφορα πόστα, o Γιάννης Σωτηρόπουλος, που μας πρωτοσυστήθηκε ως παραδοσιακός τραγουδιστής, στο The Voice Of Greece και τέλος ο ανερχόμενος και πολλά υποσχόμενος Αχιλλέας Μωραΐτης.

  Οι μουσικοί που έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό σ’ αυτή τη δουλειά είναι ο Χρήστος Παπανίκος, ο Στέφανος Χατζηαναγνώστου, η Ελένη Φουρλάνου, ο Βαγγέλης Κωνσταντινόπουλος κι ο Βάγιος Τσατσαλίδης. Τον πίνακα στο εξώφυλλο φιλοτέχνησε ο Γιώργος Κωνσταντινίδης. Τα video clips επιμελήθηκε η Ελένη Μέη Ασημακοπούλου.

  Κυκλοφορεί σε CD, αλλά και σε ψηφιακή διανομή από τον Καθρέφτη ήχων αληθινών