Ιωάννα Καβρουλάκη “Σαν Ανατολή” | Video Premiere

0
SHARE

Η Ιωάννα Καβρουλάκη επιστρέφει με νέο τραγούδι. Το single “Σαν Ανατολή” αποτελεί τον δεύτερο προπομπό του πρώτου της προσωπικού δίσκου που θα κυκλοφορήσει στις αρχές του ερχόμενου έτους.

Μετά το “Τόπος μυστικός” σε στίχους και μουσική του Ορέστη Ντάντου, η Ιωάννα αφήνει για ακόμη μια φορά το προσωπικό της αποτύπωμα με το ολοκαίνουργιο τραγούδι “Σαν Ανατολή” σε στίχους Φιλήμωνα Γιάννου και μουσική Βασίλη Πανταζόπουλου, φέρνοντας την «Ανατολή» του καθενός πιο κοντά – ανάγκη επιτακτική στις μέρες που ζούμε – μέσω της ιδιαίτερης χροιάς της.

Η ίδια αναφέρει για το νέο της τραγούδι :

«Το τραγούδι “Σαν Ανατολή” μπορεί να είναι ένας τίτλος αινιγματικός εκτός των προφανών αναφορών του τραγουδιού σε ανατολίτικα στοιχεία. Σε μια εποχή όπου όλα είναι θολά και μετέωρα, το να “ανατέλλουμε” μέσω της τέχνης αποτελεί ίσως ένα από τα λίγα καταφύγια που μας έχουν απομείνει. Για εμάς εκφράζει μεταξύ άλλων την ψυχική μας ανάταση μετά από αυτή την πρωτόγνωρη κατάσταση που διανύουμε και την “ανατολή” που επέρχεται από την εσωτερική μας δύναμη».

Η Ιωάννα Καβρουλάκη, με την ξεχωριστή μουσική της ταυτότητα αποτελεί μια ευχάριστη έκπληξη στο χώρο των νέων ανερχόμενων καλλιτεχνών!