Θοδωρής Σταύρου ¨Δεν έχω άλλο τίποτα¨ (Νέο τραγούδι)

0
SHARE

Ύστερα από την επιτυχία του πρώτου του single, ¨Δεν φοβάμαι τη φωτιά¨, o Θοδωρής Σταύρου, επιστρέφει δυναμικά με νέο τραγούδι.

Ο ανερχόμενος καλλιτέχνης ερμηνεύει το ¨Δεν έχω άλλο τίποτα¨,  μια λαϊκή, ερωτική μπαλάντα με μεθυστική μελωδία, σε μουσική και ενορχήστρωση του Κώστα Σέγγη,  και στίχους του ίδιου.

Με την πραγματικά ξεχωριστή φωνή του, ο Θοδωρής Σταύρου έχει να δώσει πολλά στο ελληνικό τραγούδι,  και μπορεί να ξεχωρίσει!

Λίγα λόγια για τον Θοδωρή Σταύρου

Γεννήθηκε στην Αθήνα, με οικογενειακή καταγωγή από την Βόρεια Ελλάδα και συγκεκριμένα από την Ραχώνα του νομού Πέλλης, και την Φλώρινα. Αν και μεγάλωσε στην πρωτεύουσα, η ιδιαίτερη πατρίδα του και η μεγάλη του αγάπη είναι η Θεσσαλονίκη, την οποία επισκέπτεται πάρα πολύ συχνά.

Η ενασχόλησή του με την παραδοσιακή μουσική ήταν ένα φυσικό επακόλουθο. Έχει ποντιακές ρίζες, οπότε έμαθε αρχικά την γλώσσα και τους χορούς μέσω των συγγενών του και στην ηλικία των δέκα ετών ξεκίνησε να μαθαίνει λύρα. Αργότερα, από έναν οικογενειακό φίλο έμαθε ότι ο μεγάλος Γεώργιος Αμαραντίδης παρέδιδε μαθήματα λύρας σε ένα σύλλογο της Καλλιθέας. Τότε ξεκίνησε την ενασχόληση του αυτή και συνέχισε για 15 περίπου χρόνια ώσπου έφυγε από την ζωή ο δάσκαλός του, ο άνθρωπος στον οποίο οφείλει το ξεκίνημα του.

Μετά από προτροπή του Γεώργιου Αμαραντίδη, ξεκίνησε μαθήματα φωνητικής ώστε να μπορεί να στηρίξει και την αγάπη του για την λαϊκή μουσική.

Σημαντική στάθηκε η συμβολή των Κώστα Σέγγη και Μιχάλη Φάβιου, οι οποίοι του εμπιστεύτηκαν τις δημιουργίες τους για να κάνει τα πρώτα βήματα του. Τελικός σταθμός στην μουσική του ζωή ήταν η συνάντηση με την Τζούλη Μασίνο

«Της οφείλω ένα μεγάλο ευχαριστώ και ένα μεγάλο σ’ αγαπώ για την αγάπη και την βοήθεια που έδωσε και στην φωνητική, αλλά και στην ζωή μου γιατί η Τζούλη είναι ο άνθρωπος με την μεγαλύτερη θετική ενέργεια που έχω γνωρίσει μέχρι τώρα».