Θοδωρής Κοτονιάς – Σαββέρια Μαργιολά | «Ένα κι Ένα: τα τραγούδια που αγαπήσαμε από τον Νικόλα Παπάζογλου»

0
SHARE

Δευτέρα 7 Αυγούστου
Πολυχώρος Λιπασμάτων Δραπετσώνας – Πάρκο Εργατιάς

Μια βραδιά αφιερωμένη στην ανεκτίμητη κληρονομιά που άφησε με τα τραγούδια του ο Νίκος Παπάζογλου, παρουσιάζουν ο Θοδωρής Κοτονιάς και η Σαββέρια Μαργιολά την Δευτέρα 7 Αυγούστου, στο φεστιβάλ «Λιπάσματα 2017 – Φεστιβάλ στη θάλασσα».

Η συγκεκριμένη συναυλία θα γίνει με την πανσέληνο του Αυγούστου, προϊδεάζοντας για μια μαγική βραδιά πλάι στη θάλασσα, στο νέο πολυχώρο που δημιουργήθηκε στην Δραπετσώνα.

Ο Θοδωρής Κοτονιάς είναι από τους νέους τραγουδοποιούς που έχει επηρεαστεί έντονα από τον Παπάζογλου και πάντα αντιμετωπίζει το υλικό του με σεβασμό.

Η Σαββέρια Μαργιολά νέα ερμηνεύτρια με λαϊκή φωνή, αποδίδει με ένα δικό της τρόπο αγαπημένα τραγούδια του Παπάζογλου. Μάλιστα συνεργάστηκε στον τελευταίο της δίσκο με τη Βάσω Αλλαγιάννη (βασική συνεργάτιδα του Παπάζογλου) αφού η συνθέτρια της εμπιστεύτηκε τρία υπέροχα νέα τραγούδια της.

Με αυτές τις αφορμές και την αγάπη προς τον Νικόλα, η Σαββέρια και ο Θοδωρής έφτιαξαν ένα πρόγραμμα που ξεκινά με κάποια δικά τους γνωστά τραγούδια και συνεχίζεται στο μεγαλύτερο του μέρος με τραγούδια του Παπάζογλου.

Ξεκινώντας λοιπόν από τα «Κλειδιά» και το «Σε ποιά θάλασσα αρμενίζεις» συναντάμε τραγούδια όπως: «Εδώ στη ρωγμή του χρόνου», «Kανείς εδώ δεν τραγουδά», «Τρελή κι αδέσποτη», «Πότε Βούδας πότε Κούδας», «Αχ Ελλάδα σ’ αγαπώ», «Αύγουστος», «Απόψε σιωπηλοί», «Με το τραγούδι με το κρασί», «Εγώ δεν είμαι ποιητής», «Ο μοναχός ο άνθρωπος», «Χαράτσι» και πολλά άλλα.

Ώρα έναρξης: 21.30

Ελεύθερη είσοδος