Θοδωρής Βουτσικάκης “Όμορφη Ζωή” | Νέο άλμπουμ

  1
  SHARE

  H Όμορφη Ζωή περιλαμβάνει εννέα μουσικά θέματα του Nicola Piovani από το θέατρο και τον κινηματογράφο, «ντυμένα» με τους εμπνευσμένους στίχους της Λίνας Νικολακοπούλου και τη «μαγική» χροιά του Θοδωρή Βουτσικάκη, μεταξύ των οποίων αγαπημένες μελωδίες του κορυφαίου Ιταλού συνθέτη και ορισμένα κρυμμένα διαμάντια που ερμηνεύονται για πρώτη φορά. Τις ενορχηστρώσεις επιμελήθηκε ο εξαιρετικός αρχιμουσικός Αντώνης Σουσάμογλου.

  Η ιδιαίτερη συνεργασία του κορυφαίου Ιταλού συνθέτη με την αγαπημένη Ελληνίδα στιχουργό και τον ξεχωριστό νεαρό ερμηνευτή κέντρισε το ενδιαφέρον από την πρώτη κιόλας στιγμή, πριν από λίγους μήνες, οπότε και κυκλοφόρησε το ομότιτλο τραγούδι του album.

  Μάλιστα, η «Όμορφη Ζωή» παρουσιάστηκε πρώτη φορά στο κοινό live, στην κατάμεστη αίθουσα του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών, όπου ο Θοδωρής Βουτσικάκης ερμήνευσε τα τραγούδια με τη σπουδαία σύμπραξη της Κρατικής Ορχήστρας Αθηνών, υπό τη μουσική διεύθυνση του Μίλτου Λογιάδη, κερδίζοντας τις εντυπώσεις και το πιο θερμό χειροκρότημα.

  Από τη Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου, το άλμπουμ Όμορφη Ζωή κυκλοφορεί στα φυσικά σημεία πώλησης δίσκων, καθώς και σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα