Θεολόγος Αναγνωστόπουλος | Συνέντευξη

0
SHARE

Ο Θεολόγος Ανανγωστόπουλος γεννήθηκε στην Αμαλιάδα. Έχει σπουδάσει Διοίκηση Επιχειρήσεων, η μεγάλη του αγάπη όμως είναι η μουσική. Είναι καθηγητής μουσικής θεωρίας και στην κιθάρα, πιάνο, ούτι, λαούτο, ταμπουρά, τύμπανα, τζουρά, μπουζούκι.

Σας τραγουδιστής κάποιες σημαντικές στιγμές είναι η συμμετοχή του σε συναυλίες των Μιλτιάδη Πασχαλίδη, Σωκράτη Μάλαμα, Θανάση Παπακωνσταντίνου, Μπλέ, Ανδριάνα Μπάμπαλη, Νίκο Ζιώγαλα κ.α.

Διαβάστε τι μας είπε ο Θεολόγος για το πρόσφατο τραγούδι του “Μη φανταστείς“, καθώς και για το νέο άλμπουμ που ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει σύντομα.

1. Επαγγελματικά πως ξεκινάει για εσένα; Πως ήταν για σένα όλο αυτό Όνειρο ζωής;

Επαγγελματικά ξεκινάει σε μικρή ηλικία όταν βρίσκομαι σε νυχτερινό μαγαζί του Ν. Ηλείας να εργάζομαι στα 14 μου χρόνια. Όνειρο ζωής θα το χαρακτήριζα αργότερα κατά τη διάρκεια της πορείας μου, όταν άρχισα να καταλαβαίνω απόλυτα τι είναι μουσική και πόσο αγαπάω αυτό το χώρο.

2. Nέο τραγούδι “Μη φανταστείς” δυο λόγια για την ολοκλήρωση αυτού του νέου τραγουδιού;

Ένα τραγούδι αγαπημένο σε στίχους και μουσική Θεολόγου Αναγνωστόπουλου. Εμπνευσμένο από ένα καλό φίλο και συνεργάτη τον Παναγιώτη Κορωνιό. Είναι ένα κομμάτι που μιλά καθαρά για την αγάπη και που ο κόσμος αγαπά και στηρίζει από την πρώτη μέρα.

3. Που μπορούμε να το προμηθευτούμε;

Το τραγούδι κυκλοφορεί επίσημα στο διαδίκτυο – youtube – και θα κυκλοφορήσει πλέον ολοκληρωμένο σε λίγες μέρες με το video clip. Φυσικά στις σελίδες στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης Facebook, Instagram και Twiter.

4. Πες μου λίγα λόγια για τους συντελεστές που συνέβαλαν σε όλη αυτή την διαδικασία;

Οι συντελεστές του τραγουδιού είναι πολλοί και πάντα είναι συνεργάτες που είναι χρόνια δίπλα μου και με στηρίζουν. Στο συγκεκριμένο τραγούδι είχα την τιμή και τη χαρά να το ενορχηστρώσει ο Παναγιώτης Αλεξανδρής που είναι και μαέστρος μου και την παραγωγή ο Νικόλας Γκίνης ένας άνθρωπος που έχει προσφέρει πολλά στο χώρο της μουσικής και είναι μεγάλη μου τιμή να συνεργάζομαι μαζί του.

5. Να περιμένουμε σύντομα ολοκλήρωση του Album;

Ναι. Αυτή την περίοδο είμαστε σε στούντιο ηχογράφησης και ετοιμάζουμε όλοι τη δουλειά ενώ παράλληλα έχουμε τα γυρίσματα για τα video clips κάποιων τραγουδιών του δίσκου.

6. Η σπουδαιότερη συμβουλή που σου έδωσαν και θα θυμάσαι πάντα ποια είναι;

Έχω ακούσει πολλές καλές και αληθινές συμβουλές. Θυμάμαι παραδείγματα που όλα κάτι έχουν να μου δώσουν. Αλλά δύο θα θυμάμαι πάντα. Να πηγαίνεις μέχρι εκεί που φτάνουν τα πόδια σου και να αγαπάς αυτό που κάνεις.

7. Στην καθημερινότητά σου τι είναι αυτό που σε κινητοποιεί; Τι σκέφτεσαι μόλις ξυπνάς και πριν κοιμηθείς;

Έχω δύσκολη καθημερινότητα γιατί εμφανίζομαι σχεδόν κάθε βράδυ. Τα πρωινά έχω τους μαθητές μου καθώς είμαι και καθηγητής μουσικής θεωρίας και κάποιων μουσικών οργάνων και έχω επίσης ώρες πολλές σε πρόβες και σε στούντιο. Αυτό που σκέφτομαι τις πιο πολλές φορές είναι πως θα γίνω καλύτερος σε ότι κάνω, πως θα βελτιωθώ εκεί που υστερώ και ψάχνω κίνητρα για να συνεχίσω με μεγαλύτερη αγάπη, πίστη, θέληση και αντοχή να υπηρετώ σωστά όπως κάνω πάντα το χώρο της μουσικής.

8. Θυμάσαι κάποια καλλιτέχνη που να παρακολουθούσες έντονα;

Θυμάμαι πολλούς καλλιτέχνες να παρακολουθώ ανά περιόδους της ζωής μου. Έχω ξεχωρίσει πολλούς από αυτούς. Οι οποίοι είναι: Στέλιος Καζαντζίδης, Μανώλης Αγγελόπουλος, Στράτος Διονυσίου, Δημήτρης Μητροπάνος, Γιάννης Πάριος και Πασχάλης Τερζής.

9. Ποιο τραγούδι θα επέλεγες να μας αφιερώσεις και γιατί;

Δεν ξέρω ποιο τραγούδι θα ταίριαζε στη συγκεκριμένη περίπτωση γιατί όλα τα τραγούδια είναι ωραία όταν τα αφιερώνεις αληθινά. Αλλά αυτό που μου έρχεται στο μυαλό πιο εύκολο είναι ένα που λέγεται Μη Φανταστείς.

10. Τελειώνοντας θα ήθελα να μου πεις που μπορεί κάποιος να ενημερώνεται για τις δραστηριότητες σου;

Στις σελίδες μου στο Facebook , instagram και twiter.