Θέλμα Καραγιάννη & Δημήτρης Μήλας “Ήπια κρασί του έρωτα” | Νέο τραγούδι

0

Μέσα στη καρδιά του καλοκαιριού ένα δροσερό και φρέσκο άκουσμα μας έρχεται από τις φωνές των Θέλμα Καραγιάννη και Δημήτρη Μήλα. Τίτλος του κομματιού ΄Ήπια κρασί του έρωτα” που υπογράφεται από τους βιωματικούς στίχους της Σοφίας Καποράνη και την μουσική του Στέλιου Χαλβατζή.

Ένα μουσικό πάντρεμα με έντονα στοιχεία Ελληνικής παραδοσιακής μουσικής αλλά και Κινέζικης, αφού στο κομμάτι αυτό που ξεχωρίζει είναι το Ερχού, ένα Κινέζικο όργανο 2 χορδών που ο ευαίσθητος ήχος του μοιάζει να εκφράζει τα ανθρώπινα συναισθήματα. Η δεξιοτεχνία του Βαγγέλη Καραπέτρου στην ενορχήστρωση και ο υπέροχος ήχος του Λαούτο από τον Αλέξανδρο Παπανικολάου μας ταξιδεύει σε ρομαντικά μονοπάτια και μας αφήνει το μεθυστικό άρωμα και χρώμα του παλιού καλού κρασιού.

“Ήπια κρασί του έρωτα” λοιπόν από δύο φωνές που ίσως το ότι δεν έχουν κοινό ηχόχρωμα αυτό είναι που απογειώνει το κομμάτι δίνοντας του μια ζέστη αρμονία και μια νότα διαφορετικής συνύπαρξης. Οι στίχοι απλοί αλλά βιωματικά γνώριμοι στους περισσότερους, μουσική που ταξιδεύει και φωνές που μαγεύουν και ζωγραφίζουν εικόνες είναι το αποτέλεσμα του “Ήπια κρασί του έρωτα”.

Ας το απολαύσουμε ακούγοντας το δυνατά και ας ονειρευτούμε ο καθένας τον δικό του δρόμο για το ταξίδι του.