Η Universal Music γιορτάζει τους Guns N’ Roses με την επανέκδοση του “Appetite For Destruction”

0
SHARE

Στις 29 Ιουνίου η Universal Music γιορτάζει ένα από τα σημαντικότερα συγκροτήματα της ροκ, τους Guns N’ Roses, με την επανακυκυκλοφορία του Appetite For Destruction.

Το «Appetite For Destruction» θα κυκλοφορήσει σε 4 CD / 1Blu-ray Audio Super Deluxe Edition με ένα βιβλίο 96 σελίδων που θα περιλαμβάνει φωτογραφίες που δεν έχουν κυκλοφορήσει από το προσωπικό αρχείο του Axl Rose, 2CD Deluxe Edition, 2LP 180- gram heavyweight vinyl edition, 1 CD remaster, και σε ψηφιακά αρχεία.

Μετά τον σχηματισμό του group το 1985, οι Guns N ‘Roses μπήκαν για τα καλά στην στην ανερχόμενη ροκ σκηνή του Λος Άντζελες. Κατάφεραν να κατακτήσουν ολόκληρο τον κόσμο με την κυκλοφορία του Appetite For Destruction στις 21 Ιουλίου του 1987, το οποίο παραμένει το δημοφιλέστερο ντεμπούτο album όλων των εποχών στις ΗΠΑ με πωλήσεις άνω των 30.000.000 αντιτύπων παγκοσμίως. Το Appetite περιέχει μοναδικά διαχρονικά τραγούδια όπως τα No. 1 single “Sweet Child O’ Mine,” “Welcome To The Jungle,” “Nightrain,” και “Paradise City.”

Η επανέκδοση του Appetite For Destruction και ειδικά η Super Deluxe Edition, περιέχει τα πρώτα δείγματα του album μαστεραρισμένα ξανά από την αρχή, 12 remastered κομμάτια από EP’s και B-Sides, 25 ακυκλοφόρητα demos από μια recording session του Sound City 1996, και κάποια ακυκλοφόρητα τραγούδια από τις ηχογραφήσεις του παραγωγού του album Mike Clink: το «Shadow Of Your Love» που ηχογραφήθηκε τον Δεκέμβριο του 1986, ένα μήνα μετά τις ηχογραφήσεις του album, και το «Move To the City» (1988 Acoustic Version) το οποίο προέκυψε από τις ηχογραφήσεις του δίσκου «Lies».

Ακόμα, συμπεριλαμβάνονται και οι δύο πρώτες απόπειρες ηχογραφήσεις του «November Rain” (1991) το οποίο αρχικά γράφτηκε ως μπαλάντα για το Appetite for Destruction, διασκευές τραγουδιών όπως τα «Heartbreak Hotel» του Elvis Presley, το «Mama Kin» των Aerosmith, δύο διαφορετικές ηχογραφήσεις του «Jumpin’ Jack Flash» των Rolling Stones (μια ηλεκτρική, μια ακουστική) και δύο τραγούδια που δεν ολοκληρώθηκαν ποτέ, τα «The Plague» και «New Work Tune» κ.α.

Δείτε το lyric video του «Shadow Of Your Love»: