Η Ματθαία Ξ. Σπιταδάκη το Σάββατο 06 Απριλίου στο Jazz Point

0
SHARE

Την ξεχωρίσαμε στη συμμετοχή της στο The Voice που με την ξεχωριστή της φωνή έκλεψε τις εντυπώσεις κριτών και θεατών. Η Ματθαία και η μπάντα της θα ανέβουν στη σκηνή του Jazz Point για μια ξεχωριστή uptembo βραδιά με ένα φρέσκο με επιρροές ρέγκε, ροκ και ροκ & ρολ ρεπερτόριο, διασκευές και νέα ακούσματα.

H Ματθαία Σπιταδάκη ασχολείται επαγγελματικά με το τραγούδι εδώ και 5-6 χρόνια. Μόλις 26 χρονών έχει καταφέρει να ξεχωρίσει στο The Voice (2017-18) και έχει πάρει μέρος σε διάφορα μουσικά δρώμενα καθώς και φεστιβάλ όπως το Amari Green Festival καθώς και το CReat MUSIC Festival 5 και 6.

Η Ματθαία και η μπάντα της έχουν κάνει τις δικές τους διασκευές παραδοσιακών κομματιών και έχουν δημιουργήσει ένα εντελώς φρέσκο και εξελιγμένο ρεπερτόριο. Κομμάτια όπως το “Γιάννη μου το μαντήλι σου”, “Οσο βαρούν τα σίδερα”, “Ederlezi” κ.α. με επιρροές ρέγκε, ροκ, ροκ εντ ρολ , σύγχρονα και νέα ακούσματα κρατώντας τα παραδοσιακά στοιχεία.

Η Ματθαία τα 2 τελευταία χρόνια ζει και εργάζεται ως τραγουδίστρια στην Αθήνα τους χειμερινούς μήνες.. Σύντομα θα κυκλοφορήσουν, παράλληλα με τις υπόλοιπες διασκευές της και δύο δικά της κομμάτια και 2 διασκευές του “Από Ξένο Τόπο” και το ” Όσο Βαρούν τα σίδερα”

Σάββατο 06 Απριλίου 2019
Ώρα Έναρξης: 22.00
Κόστος Εισόδου: 6 ΕΥΡΩ
Phone 2109803398

Jazz Point
Ακαδημίας 18
Σύνταγμα